1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu v Jindřichově Hradci rozhodl v závěru Roman Mischnik


Branky


18

Důležitý zápas dvou cleků z dolní poloviny tabulky rozhodla jediná branka, kterou v samotném závěru vstřelil domácí Roman Mischnik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu to byl Jindřichův Hradec, který měl více ze hry. Klatovy přijely na jich Čech oslabené a snažily se spoléhat především na pevnou defenzívu. To se jim i dlouhou dobu dařilo, když domácí těžko hledali recept, kudy by se dostali k jejich brance. I tak ale mohl Jindřichlv Hradec skórovat už v první půli. Několik slibných šancí ale brankou neskončilo, jednou pak zazvonila i tyč. 

 

Po změně stran se aktivita domácího týmu ještě zvýšila. Klatovští se bránili a už to vypadalo, že odolají všem výpadům soupeře. Nakonec se ale přece jenom domácí fotbalisté v závěru dočkali. Centrovaný balon našel v šestnátce Romana Mischnika, jenž rozhodl o vítězství domácího celku. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Roman Lukáč: První půle nebyla od nás dobrá. Hodně jsme kazili a těžko jsme se dostávali do zakončení. I tak jsme se ale mohli ujmout vedení. Po pauze jsme se už zlepšili a ze závěrečného tlaku jsme se i střelecky prosadili. Jsem moc rád, že kluci bojovali až do konce a urvali vítězství, i když náš výkon nebyl ideální.

SK Klatovy 1898
Michal Lukeš: Špatný výkon z naši strany. Zejména v druhem poločase jsme si koledovali o gól, nedokázali jsme se dostat vůbec do hry. Neudrželi jsme balon, neměli jsme druhé balony, pozdě jsme byli v soubojích. Měli jsme příležitosti zejména z brejkových situacích, ale bohužel nám chybí síla. Jsme limitováni počtem lidi, v základu máme dorostence, který má odehrán v sobotu zápas, na lavičce máme tři mladší dorostence. Není to pro nás lehké, ale předešlé zápasy nám ukázaly, co je základ k úspěchu. Takže se k tomu musíme rychle zase vrátit.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - M. Škrleta [-] (58. Z. Didek [-] ) , M. Mischnik [-] , M. Petr [-] (85. P. Pacholík [-] ) , M. Rezek [-] (68. D. Žilák [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Plucar [-] , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - J. Vaněk [-] , M. Brož [-] , M. Lukeš [-] , T. Vaněk [-] (36. A. Presl [-] ) , T. Přibáň [-] , A. Vacek [-] , L. Prokop [-] (80. O. Mareš [-] ) , A. Vyčichl [-] (58. S. Ramascan [-] ) , M. Lávička [-] , M. Ferko [-]

ŽK: 34. A. Licehamr - 44. M. Ferko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - ŠTĚRBA Michal, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tohle utkání je na tipování těžké. Klatovy podle trenéra Jandy odehrály výborný zápas proti Hořovicím, ale marodka se navyšuje. Hradec je vzhledem k tomu, že okupuje střed tabulky relativně v klidu, za to předposlední Klatovy mají před sebou devět střetnutí pravdy. Nečitelný zápas, kde jsem se rozhodl pro Klatovy z jediného důvodu - ve všech osmi vzájemných zápasech Hradec porazily.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Klatovy zaskočí domácí tým a z venkovního zápasu si odvezou jeden bod. Klatovy se dostávají do formy a tu potvrdí i v tomto zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dpomácí od Vajgaru nenchají nic náhodě a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích