1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Houdek: Lafranchi má na čele kanón, zasloužená remíza


Branky


18

Souboj dvou týmů, kteří bojují o záchranu skončil dělbou bodů. Tachov tak stále čeká na jaře na první vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v první půli aktivnějším týmem a vypracovali si i jednu vyloženou šanci, kterou skvěle zlikvidoval gólman Houdek. Paradoxně ale udeřilo na druhé straně, kde se po chybě v domácí obraně trefil David Kroc. Rokycanský útočník na jaře táhne ofenzívu svého týmu, tento zápas ale pro něj skončil kvůli zranění už v prvním poločase. 

 

Do konce poločasu stihl Tachov ještě vyrovnat. Po pěkné akci Pavla Kořínka se prosadil Giuseppe Lanfranchi, který usměrnil centr svého spoluhráče nekompromisně do sítě. Po změně stran se Rokycanští zlepšili a měli ostupně více ze hry než domácí. Vyrovnaný stav tak mohli překlenout na svoji stranu, gólovku však nevyužili. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Lukáš Hudec: Byly to dva rozdílné poločasy. V prvním jsme byli lepší my, ve druhém naopak Rokycany. V celkovém součtu takové remízové utkání. Pro nás je to však málo. Potřebovali bychom už vyhrát. Doma jsme sice třikrát bodovali, ale vždy jen za jeden bod.

FC Rokycany
Dan Houdek: Naprosto zasloužená remíza. O pauze jsme podali otřesný výkon, myslel jsem, že trenér rozkope dveře, vůbec bych se mu nedivil. Hodně nás oslabilo zranění Davida Kroce, on je ten, kdo nám dodává nadstavbu. Chtěli jsme tři body, ale máme jen jeden. Pochvala pro kluky z Tachova. Giuseppe Lanfranchi mi dal gól hlavou, jak kdyby měl na čele kanón. Výborně u hostů zahrál Korek (Pavel Kořínek), který přes absenci čoček a šesti dioptrií předváděl neskutečné průniky po naší levé straně.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - M. Braun [-] , A. Kořínek [-] , T. Vejvoda [-] (73. O. Pavlas [-] ) , J. Šroub [-] (59. D. Bulaiev [-] ) , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , Z. Sloup [-] , K. Semenov [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] , L. Pergl [-] (78. D. Holek [-] ) , D. Kroc [-] (36. L. Karlíček [-] ) , J. Matas [-] , D. Lehký [-] , J. Hereit [-] (78. R. Ryba [-] ) , M. Černý [-] (69. R. Pražský [-] ) , J. Laubr [-] (69. L. Titl [-] ) , S. Horváth [-] , J. Janota [-]

ŽK: 52. M. Černý , 56. D. Lehký .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - BENEŠ Jan, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Kryštof Bilik
Tip experta: remíza

Jasné remízové utkání, ani jeden tým gól nedá

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tachovu se nedaří a Rokycany si odvezou vydřené body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů