Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný obratů dopadl lépe pro Jihočechy


Branky


21

Už to vypadalo na to, že v souboji dvou nováčků divize budou spokojenější fotbalisté Tachova. Nakonec však všechny body zůstaly na jihu Čech, když domácí v poslední desetiminutovce otočili stav zápasu na 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichův Hradec vedl, Tachov zahodil penaltu

Vstup do utkání se domácím vydařil na jedničku, když se po dvanácti minutách hry prosadil Mischnik. Následně to ale byli hosté, kdo začali být aktivnější, a to i směrem k tvorbě vyložených šancí. V koncovce se jim ale nedařilo, což podtrhl před koncem poločasu Pavel Kořínek. Po ruce ve vápně byla nařízená penalta, kterou tachovský hráč kopl jen do tyče. Jindřichův Hradec tak vedl po půli 1:0. 

Tachov zabral, nakonec ale smutnil

Hosté ale i po změně stran působili svěžejším dojmem a po zásluze se jim povedlo otočit skóre zápasu. Hned dvakrát se trefil Aleš Kořínek a postupně to tak vypadalo, že všechny body poputují do Tachova. K tomu navíc hostující tým si vypracoval i další příležitosti, kýženou pojišťující trefu se mu ale vstřelit nedařilo. 

 

To nakonec Tachov pořádně zamrzelo v závěrečné desetiminutovce. Nejprve vyrovnal teprve devatenáctiletý Adam Plocar. Dílo zkázy pro hosty pak dokonal Michal Mischnik, který se prosadil podruhé v zápase. Radovat se tak mohli Jihočeši. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Roman Lukáč: Nebyl to od nás dobrý výkon. chyběla tomu potřebná šťáva, zároveň jsme i hodně kazili. Po pauze tomu z naší strany chybělo i nasazení, což soupeř využil. Pak jsem ale závěru zapnuli a zvládli to ještě otočit.

FK Tachov
Lukáš Hudec: Těžko se mi to hodnotí takhle čerstvě po zápase. Musím si to ještě pak později zrekapitulovat. Je to každopádně obrovská ztráta. Měli jsme podle mě více ze hry, i jsme si vypracovali více šancí, otočili jsme zápas a vypadalo to, že to zvládneme. Pak jsme ale dostali dva slepené góly a jsme bez bodu. Obrovsky to mrzí...



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Vondrák [-] - J. Jaroš [-] , M. Mischnik [-] (90. Z. Wölfl [-] ) , F. Waník [-] , Z. Didek [-] (65. J. Madar [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] , J. Rejthar [-] , A. Plucar [-] , P. Hauser [-] (77. M. Petr [-] ) , A. Licehamr [-] (65. M. Rezek [-] )

FK Tachov
P. Landrgott [-] - M. Braun [-] , P. Sláma [-] , A. Kořínek [-] (64. G. Lanfranchi [-] ) , T. Vejvoda [-] , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , J. Viterna [-] (75. O. Pavlas [-] ) , D. Frank [-] (88. K. Terč [-] ) , Z. Sloup [-] , K. Semenov [-] (75. D. Bulaiev [-] )

ŽK: 34. A. Licehamr , 53. R. Mischnik , 69. J. Madar - 86. D. Bulaiev .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tupý Petr - IZUGRAFOV Svjatoslav, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Dlouhá cesta se na hráčích Tachova podepíše. A těsně prohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Celek od Vajgaru po boji vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hradec bude mít co dělat v jarní části aby se vyhnul sestupovým příčkám. Kolem kanonýra Votavy bylo v zimě celkem rušno a je otázkou zda ho Hradec nakonec udržel. Tachov jako nováček soutěže pro letošní sezonu nezačal dobře a neočekávám velký posun během zimní pauzy. Výhra domácích bude podmíněná Votavou a hlasy klubu blízké říkají, že by měl být připraven. Volím proto čistou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů