1:1
(0:0)
53. S. Zacha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

21.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav se s Pelhřimovem o body rozdělila


Branky


84. R. Knotek - 53. S. Zacha
11

Remízu přinesl duel v rámci 21. kola divize D mezi Břeclaví a Pelhřimovem. Hosté sice zkraje druhého poločasu vstřelili úvodní branku zápasu, těsně před koncem ale vstřelil vyrovnávací branku Knotek a zajistil tak dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Na velmi pěkném hřišti s přírodní trávou v Břeclavi se hrálo další kolo moravskoslezské divize mužů. Lépe začali domácí fotbalisté. V úvodních minutách vybojovali hned tři rohové kopy. Všechny tyto standardky si hosté pohlídali. Poté předvedli pěkné akce i hosté. Tu první zakončoval Morava, ale ten se střelecky neprosadil. Při té druhé ve 13. minutě hosté zakombinovali po levé straně, konkrétně Jiřík se Zachou, koncovka však postrádala potřebnou razanci.

 

V 19. minutě byl na půli faulován Smejkal za cenu žluté karty pro domácího hráče a rozehrával tak Pelhřimov. Následný tlak domácí přežili bez úhony. Ve 22. minutě zahrával Niederle rohový kop, centrovaného míče se ale zmocnili domácí a šli do brejku, který zastavila pozorná hostující obrana.

 

Ve 40. minutě ještě měli domácí standardku po faulu hostí. Po sehraném signálu domácí Kovařík trefil po zemi pouze zeď. Do šaten se tak o poločasové přestávce šlo za stavu 0:0.

Břeclav srovnala v závěru

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změn v základní sestavě. Jako první se zakončení dostali Břeclavští. Střela neměla gólové parametry a zamířila nad bránu Lešky. Ve 49. minutě mohl jít sám na bránu Jiřík, kterého nedovoleně, za cenu žluté karty, zastavil Herman. Pelhřimov tak měl standardku k dobru. Technická střela Šimona zamířila jen těsně nad břevno domácí brány.

 

V 53. minutě se hosté přeci jen dočkali. Po přihrávce Fikara se střelecky prosadil Stanislav Zacha - 0:1. Pět minut nato se střelecky prezentoval Smejkal, míč zamířil jen těsně vedle pravého růžku Fibingrovy brány. V 63. minutě se ke standardní situaci dostali i domácí hráči. Hosté se ubránili, když v zakončení zabránil domácím ofsajd. V 68. minutě musel po akci domácího týmu zasahovat hostující gólman Leška a zabránil tak vyrovnání. Na druhé straně neuspěl v 74. minutě v šanci Fialka. V 77. minutě hostující tým opět podržel gólman Leška.

 

V 84. minutě již ale byl brankář hostí na střelu Roberta Knotka krátký a přišlo vyrovnání - 1:1. I přes snahu až do poslední minuty se hostům již další gól vstřelit nepodařilo, a tak si z Břeclavi odvezli jeden bod a také jednu červenou kartu z 92. minuty, kdy byl vyloučen zároveň s domácím Kovaříkem Fikar.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): V první půli jsme hráli velmi dobře, ale do vedení se nám povedlo jít až v úvodu druhého poločasu. Neproměnili jsme šanci na 2:0, ale v poslední čtvrtině utkání jsme se nechali zatlačit a inkasovali vyrovnávací gól poté, co po změně stran Leška tři góly chytil.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - T. Kovařík [-] , F. Grábl [-] , Š. Herman [-] , J. Fiala [-] , L. Mustafa [-] (59. N. Havlena [-] ) , M. Kriston [-] (59. M. Macháček [-] ) , M. Mikáč [-] , R. Knotek [-] (90. C. Hynek [-] ) , J. Hloch [-] , M. Skočovský [-]

FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] , D. Jiřík [-] (87. J. Honzl [-] ) , A. Fikar [-] , A. Hotovec [-] , F. Morava [-] (73. J. Adam [-] ) , T. Smejkal [-] , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] (66. J. Fialka [-] ) , M. Niederle [-] (87. T. Vacek [-] ) , A. Šimon [-]

ŽK: 18. F. Grábl , 49. Š. Herman , 64. M. Macháček , 78. D. Fibingr - 39. A. Šimon , 80. D. Poul , 92. A. Fikar . ČK: 92. T. Kovařík - 92. A. Fikar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOTAVA Matěj - VYCHODIL Michal, VYMAZAL René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích