0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:15

17.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše udělala důležitý krok za záchranou, když uspěla v Břeclavi


Branky


28. O. Kvych , 67. O. Kvych
11

Stará Říše vyhrála možná klíčové utkání jara. Uspěla totiž na půdě Břeclavi, které stejně tak bojuje o záchranu v soutěži. V závěru duelu padly hned dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke třem bodům hosty nasměroval Kvych

Domácí sice vstupovali do zápasu v roli favorita, nicméně hosté potřebovali za každou cenu bodovat. Břeclav byla častěji na míči, naopak to ale byli hosté, kteří mohli v prvním poločase otevřít skóre. Proti však stála branková konstrukce.

Úspěšnější už Stará Říše byla ve 28. minutě, kdy Oleh Kvych chytře potrestal vyběhnutí brankáře Fibingra a krásným lobem poslal svůj tým do vedení - 0:1. V následujících minutách se hosté zatáhli a čekali na brejkové situace. Domácí si už do konce poločasu žádnou vyloženou šanci nevypracovali, do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1.

Snahu o vyrovnání překazil druhý zásah Kvycha

Břeclav vstoupila do druhého poločasu motivovaná a pokoušela se s nepříznivým výsledkem něco udělat. Domácí měli optickou převahu, nicméně proti dobře organizovanému soupeři se nedokázali prosadit. Stará Říše dokonale bránila, soupeře držela daleko od své brány.

A tak v 67. minutě přišlo rozhodnutí a navýšení vedení na rozdíl dvou branek. A opět u toho byl Oleh Kvych, jenž se prosadil z rychlého brejku - 0:2.

Konec utkání zastínily dvě udělené červené karty. Tu první od sudího Zapletala vyfasoval hostující David Čížek, jenž nesportovně hrudí vrazil do soupeře. V nastavení pak druhou žlutou kartu v zápase dostal domácí Robert Knotek. Jednalo se o zvlášť zbytečné vyloučení, jelikož druhá žlutá karta byla udělena za zakopnutí balónu. I to ale symbolizovalo křeč, s jakou se domácí hráči v zápase potýkali. Stará Říše tak překvapivě bere všechny tři body a udělala důležitý krok za záchranou.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Radomír Víšek (trenér): Byla to křeč. Myslel jsem si, že po dobrých výkonech v generálce a prvním zápase na Zbrojovce, budou kluci v dobrém rozpoložení, ale opak byl pravdou. Soupeř hrál takticky velmi dobře, brzo jsme inkasovali a museli tvořit, což nám dělalo problém. Nic nebalíme, jedeme dál. Věřím, že v úterý na tréninku uvidím šestnáct odhodlaných kluků, kteří s tím chtějí v dalším zápase něco udělat.

FSC Stará Říše
Lukáš Staněk (trenér): Každý zápas je pro nás strašně důležitý, měli jsme velkou bodovou ztrátu. Čas nemáme, musíme zvládat každé utkání. Splnili jsme všechno, co jsme si řekli v kabině. Hráli jsme ze zabezpečené obrany a odolávali tlaku domácích. Chtěli jsme být důrazní v osobních soubojích a spoléhat na brejky.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - T. Kovařík [-] , N. Havlena [-] (56. C. Hynek [-] ) , Š. Herman [-] , M. Macháček [-] (69. M. Kriston [-] ) , J. Fiala [-] , L. Mustafa [-] , M. Skočovský [-] (46. R. Knotek [-] ) , M. Mikáč [-] , J. Hloch [-] , F. Grábl [-]

FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - O. Tupik [-] , V. Wiederlechner [-] (30. D. Drovalov [-] ) , J. Chramosta [-] , M. Pokorný [-] , A. Svoboda [-] (71. T. Lát [-] ) , M. Zarovnii [-] (81. J. Špalek [-] ) , D. Čížek [-] , O. Kvych [-] , D. Tupik [-] , J. Pospíchal [-]

ŽK: 2. N. Havlena , 76. J. Fiala , 86. M. Kriston , 89. R. Knotek - 42. D. Drovalov , 72. T. Lát , 74. O. Tupik , 85. J. Špalek . ČK: 95. R. Knotek - 89. D. Čížek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - VOTAVA Matěj, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Jakub Krč
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase domácí porazí poslední Starou Říši.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích