0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky s Tatranem sehrály partii bez gólu


Branky


14

Do Roztok zajížděli fotbalisté Tatranu, kteří se spolu se svým soupeřem setkávali ještě v minulé sezoně v nejnižší krajské soutěži. Vzájemné měření sil nyní dopadlo nerozhodně. V utkání byly k vidění šance na obou stranách, ale jak Hůla, tak i Červený, zamkli své svatyně a body se po bezbrankové remize dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynucené střídání Nejedlého

První poločas nabídl na menším hřišti, než na kterém je ve svém areálu Tatran zvyklý hrát, zajímavé šance na obou stranách. Oba týmy chtěly získat pevnou půdu pod nohama a střed hřiště, ze kterého by pak mohly diktovat tempo hry. Jako první se do obrovské šance dostali domácí. Nejedlý ze středu hřiště vysunul průnikovkou Cipriana, ale Červený předvedl výborný zákrok.

 

Na druhé straně krásnou průnikovkou ze středu hřiště našel Hájek na druhé straně Špimra. Ten si zasekl míč kolem bránícího hráče, ale jeho zakončení na hranici vápna na poslední chvíli zblokoval bránící hráč. V další příležitosti vysunul Jelínek do lajny Jakuba Husáka, jehož přízemní centr do šestnáctky mířil na Doláka, ale hostující útočník v tutové šanci minul zařízení.

 

Od 26. minuty nebyl na hřišti Nejedlý, jemuž nedovolilo zranění dále pokračovat ve hře, což byla pro domácí tým citelná ztráta. Tatran měl v prvním poločase větší množství šancí, ale finální fáze nebyla taková, jak by si trenér hostí Václav Eck představoval. Roztoky si žádnou další větší šanci nevypracovaly, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Brankáři měli zamčeno

Roztoky vstoupily do druhé půle bez svého kapitána Hrušky, který musel z důvodu zranění střídat a do hry musel P. Barčot. Jako první ve druhém poločase zahrozil domácí celek. Ciprian dostal míč na vápno, podržel si na zádech obránce a připravil pro svého spoluhráče dobrou střeleckou pozici. Zakončení šlo ale do míst, kde byl připravený brankář Červený.

 

Tatran měl v průběhu druhého poločasu více šancí než domácí celek a brankář Hůla spolu s obranou se musel mít na pozoru. Koncovka ale nebyla doménou rakovnického týmu, tedy alespoň ne v tomto utkání. Buď nepřesné zakončení nebo dobré zákroky Hůly byly důvodem, proč příchozí diváci stále čekali na první branku.

 

Závěr zápasu nabídl několik gólovek! Hůla se ale blýskl několika skvělými zákroky, kterými pouze podtrhával nemohoucnost zakončujících hráčů. Na druhé straně si to na rakovnickou svatyni namířil Ciprian a bylo obrovským překvapením, že za jeho stopku neviděl tatranský obránce žluté napomentuí. Přímý kop těsně za hranicí vápna vzal na sebe mladík M. Barčot a technickou střelou přes zeď protáhl nestárnoucího brankáře Červeného, který se vyšplhal do vzduchu a skvělým zákrokem podržel svůj tým!

 

V závěru utkání mohl Tatran rozhodnout o svém vítězství. Přímý kop těsně za vápnem zahrával Dolák, kterého jinak během utkání velmi dobře hlídal Horský. Tatranský fotbalista to zkusil přes zeď, která míč lehce nadzvedla a ten tak těsně přelétl roztockou branku. Z následného rohu propadl centr na hranici malého vápna, kde před Hájkem zívala poloodkrytá branka. Hostující matador si ale míč nepřipravil vůbec dobře a v poslední možné chvíli odmítl vítězství střelou mimo! Utkání především díky dobrým zákrokům obou brankářu žádnou branku nakonec nenabídlo a body se dělily - 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Nesmírně bojovný zápas, ve kterém měly oba týmy velké šance a chtěly zápas urvat na svou stranu. Skvěle zachytali oba brankáři, díky kterým nakonec žádná branka nepadla. Nás zejména v závěru podržel Martin Hůla, který je pro nás klíčovou postavou. Do druhého poločasu jsme nastoupili bez Nejedlého a bez Hrušky, kteří museli z důvodu zranění střídat. S výkonem hráčů jsem spokojený, všichni zahráli dobře. Myslím, že je remiza zasloužená, bylo to vyrovnané.




Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Ciprian [-] , O. Čumpelík [-] , M. Fikejz [-] , P. Hruška [-] (46. P. Barčot [-] ) , J. Nejedlý [-] (26. M. Barčot [-] ) , M. Merhaut [-] (88. D. Barčot [-] ) , V. Horský [-] , M. Liprt [-] , Š. Masarovič [-] , M. Čermák [-]

TJ Tatran Rakovník
M. Červený [-] - D. Dolák [-] , A. Zaspal [-] , J. Husák [-] (65. J. Husák [-] ) , M. Kokšál [-] , M. Hájek [-] , Z. Špimr [-] (57. B. Amauwah [-] ) , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] , L. Vondruška [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 27. M. Hájek .
Hráči zápasu: M. Hůla , O. Čumpelík - M. Červený .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - VODRÁŽKA Tomáš, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 23:14
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra hostů

Roztokám se zatím příliš nedaří a Tatran nabitý zkušenostmi a fotbalovostí si odveze všechny tři body.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 22:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:02
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 23:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:43
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 10:27

Tip: výhra hostů