3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice přezimují na dostřel vedoucímu tandemu


Branky


11

Spartak Sezemice využil remízy vedoucího tandemu Okresního přeboru Pardubice a díky vítězství s Újezdem 3:1 přezimuje na třetím místě tabulky s minimální bodovou ztrátou. Poslední utkání podzimu rozhodl v 74.minutě svým 4.gólem sezóny útočník Pavel Kmetík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo se vydá na stíhací jízdu?

Po páteční remíze vedoucích týmu soutěže béček Holic a Pardubiček se v souboji Sezemic s Újezdem hrálo o to, kdo se vydá na stíhací jízdu dosavadních lídrů tabulky. Na vzájemný duel třetího se čtvrtým se opět přišla podívat velice slušná návštěva 140 diváků, kteří jako vždy vytvořili fotbalistům bouřlivou kulisu.

Zahájení zápasu se ovšem neslo ve smutném duchu, kdy se držela minuta ticha za zesnulého člena sezemického fotbalového klubu Míru Ročka.

Důležitost utkání pro oba celky byla znát od první minuty. Hrál se pohledný fotbal a o zajímavé akce a šance nebyla nouze. Aktivnější a lepší byli v první půli Sezemičtí, jasné gólové příležitosti Bukače a hlavně Denise Sušila (samostatný nájezd od půlky hřiště) ovšem nepřinesly gólový efekt. 

Přesto se alespoň jedinkrát domácí příznivci radovat mohli. Ve 28.minutě si po rohovém kopu Karel dobře počkal na zadní tyči na svůj gólový příspěvek, proti jeho hlavičce nemohl Norek nic dělat - 1:0.

Stadion rozjásal Kmetík

Do druhého poločasu nastoupili hosté mnohem odvážněji a odměnou jim bylo vyrovnání jejich kapitána Vohralíka v 67.minutě. Ten dostal dárek v podobě krásné uličky mezi obránce a tvrdou ranou prostřelil Báču - 1:1.

V následujících minutách se utkání lámalo, oba týmy věděly, že vedoucí gól bude prakticky rozhodující a chtěly ho dát. Takové situace dost často rozhodne zaváhání či přímo chyba. Ta přišla v 74.minutě, kdy bránkář Újezdu vyrazil střelu z dálky přímo na kopačky Kmetíka a ten si z úhlu již dokázal poradit - 2:1.

Hosté již vzhledem k ubývajícímu času nemohli na nic čekat, otevřeli hru a pro ně bohužel přišla pojistka Sezemic v 82.minutě. Mareš oslovil přesnou přihrávkou nejlepšího střelce soutěže Bukače a ten už zakončoval do poloprázdné brány - 3:1. 

Radek Bukač se tak ve statistikách vstřelených branek nakonec zastavil po podzimní části na čísle 21. Skvělý počin!

Spartak Sezemice se tak přiblížil na rozdíl jediného bodu na druhé Holice "B" a na vedoucí Pardubičky ztrácí body dva. Na jaře tedy bude o dramatičnost soutěže postaráno.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Chtěl bych touto cestou poděkovat našim fanouškům, kteří jezdili ve velkém počtu i na naše venkovní zápasy. Všem příznivcům okresu bych popřál klidný konec roku a budeme se těšit na jarní zápasy."




Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (74. T. Horák [-] ) , M. Jiroušek [-] , V. Karel [-] , L. Vach [-] (40. D. Mareš [-] ) , D. Sušil [-] , L. Borovec [-] , P. Reinberg [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-]

Sokol Újezd
M. Norek [-] - M. Vohralík [-] (82. T. Sedláček [-] ) , J. Bendig [-] , F. Gočaltovský [-] , G. Bendig [-] , J. Petříček [-] (82. M. Zahradník [-] ) , M. Urbanec [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , T. Linha [-]

ŽK: 57. V. Karel - 92. M. Urbanec .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: TROJAN Jan - KLAMTA Petr, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Kroutil
Tip experta: výhra domácích

Sezemice jsou týmem, který bere okres asi nejvíce vážně. Klopýtly se Srchem, další zaváhání už nemohou připustit.