Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Frinta dal gól přes celé hřiště


Branky


12

Kuriózní gól, který se jen tak nevidí, vstřelil domácí brankář Frinta. SK Holice "B" si i tak na hřišti Sokola Dříteč vybojoval desáté vítězství v řadě, když udělil svému soupeři krutou lekci z produktivity. Nejlepší hráč zápasu, domácí středopolař Jan Pejcha, kouzlil, jak mohl. Rozdával přihrávky a centry, které volaly několikrát po gólu - bohužel marně. Povedlo se mu pouze snížit na konečných 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlákova hrubka

V první půli se hrál v Dříteči bojovný vyrovnaný fotbal, kdy ani jeden z týmů neměl výraznější převahu. Rozhodovala produktivita a to byla doména holického béčka. Skóre se měnilo poprvé již v 5.minutě, kdy dostal od domácích obránců ve vápně příliš času a prostoru útočník Tlučhoř a tvrdou střelou k tyči nedal Frintovi šanci - 0:1.

Vyrovnání Dříteče přišlo v 10.minutě a bude se na něj na domácím stadionu hodně dlouho vzpomínat. Gólman Frinta rozehrál míč dlouhým nákopem až k pokutovému území Holic. Hostující brankář podcenil odskok balónu a ten jej přeskočil do prázdné brány - 1:1. Toto se opravdu jen tak nevidí! Vše jistil pro jistotu ještě Kušnír.

Nutno poznamenat, že obrovská hrubka výkon Ondřeje Sedláka nepoznamenala a ten byl až do konce utkání oporou hostů. Vyznamenal se například ve 24.minutě, kdy Pejcha vyslal do křídla Skřivánka a ten nechal brankáře hostů vyniknout.

29.minuta byla pro domácí příznivce velkým šokem, protože Holice toho mnoho do té doby nepředvedly. Po šťastném odrazu obrany se sám zjevil před Frintou Krpata a nemýlil se - 1:2.

Zbytek prvního poločasu se odehrál v nervózní atmosféře, a to díky několika sporným verdiktům rozhodčího Čermáka. Nelíbily se zejména udělené žluté karty pro Bednáře a Kušníra. Poslední pětiminutovka pak byla v jasné režii Holic, které mohly přidat pojistku. V 41.minutě měl souboj tváří v tvář Frinta - Krpata vítěze v domácím gólmanovi.

Sporné momenty si s rozhodčím při odchodu do šaten ještě dlouho vysvětloval kapitán Dříteče Radek Vrážel.

 

Pejcha na vše nestačil

Druhý poločas už se odehrál jasně v režii nováčka soutěže, který velmi toužil minimálně vyrovnat stav. To se mu bohužel v klíčových okamžicích za stavu 1:2 nepodařilo ani v těch nejjasnějších tutových šancích.

V 57.minutě nadýchaným centrem vybídl Pejcha ke skórování Skřivánka, jehož hlavičku Sedlák zneškodnil.

V 69.minutě po sérii rohů se do střely položil Vrážel a Sedlák předvedl pravou robinsonádu. Nejblíže pak měl k vyrovnání Daněk v 73.minutě. Výpad Pejchy po pravém křídle nezachytil ani jeden z obránců a naservírovaná lahůdka do vápna měla skončit gólem. Několik obětavých zákroků obránců zastavily míč doslova na brankové čáře.

A přišel zákonitě trest! V 79.minutě uteklo holické duo K+K, Kovařík naservíroval míč Krpatovi a ten si připsal druhou trefu v zápase - 1:3.

V 81.minutě ještě vykřesal jiskru naděje nejlepší hráč utkání Jan Pejcha, který už se na zahazování šancí nemohl dívat a raději vystřelil ze střední vzdálenosti - 2:3. Brankář Sedlák asi ví, že se tato střela chytat dala.

V hektickém závěru, kdy se domácí hnali na zteč a hosté úspěšně zdržovali a kouskovali hru, se ke smutku Dříteče již nic podstatného nestalo.

Holice si připsaly desátou výhru v řadě a v posledním podzimním kole doma s Pardubičkami mají šanci získat korunu podzimního krále.



Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - D. Horáček [-] , M. Bednář [-] , R. Vrážel [-] , P. Skřivánek [-] - L. Daněk [-] , J. Pejcha [-] , M. Štěrba [-] - M. Blahota [-] (79. T. Vondrouš [-] ) , Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-]

SK Holice B
O. Sedlák [-] - J. Tlučhoř [-] (89. D. Kudrna [-] ) , D. Valenta [-] , J. Krpata [-] , T. Velinský [-] , J. Tláskal [-] , V. Klasovitý [-] , A. Kovařík [-] (90. M. Strnad [-] ) , J. Velinský [-] , T. Sochůrek [-] , J. Matyáš [-] (80. F. Záhrobský [-] )

Počet diváků: 56. Rozhodčí: Čermák Jiří - RÁZEK Šimon, OREM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 17:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 23:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 19:10
Filip Hlaváček

Expert: Václav Velinský
Tip experta: výhra domácích

Tady asi ostatní překvapím, ale vím, co dělám. Béčko totiž čeká zápas souběžně s jejich áčkem, takže nemohou čekat na posily a asi dojde na nějaké dorostence. Navíc domácí mají v kádru šikovné hráče z Pardubic - Skřivánka a Pejchu.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:49

Tip: výhra hostů