V. Karel 69.
1:1
(0:0)
67. F. Krejčí (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šachová partie o podzimního krále bez vítěze


Branky


69. V. Karel - 67. F. Krejčí (p.)
16

Vrcholem dosavadního průběhu Okresního přeboru Pardubic byl souboj druhého s prvním - Spartak Sezemice přivítal SK Pardubičky "B". Kvalitní duel, kde nikdo nechtěl udělat chybu, nakonec skončil zaslouženou remízou 1:1. Dělby bodů využilo béčko Holic k dotažení čela tabulky na pouhý jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická šachová partie

Zápas podzimu a příznivé počasí přilákalo na stadion Spartaku Sezemice rekordní návštěvu 230 diváků. Ti byli velice zvědaví, zda se v případě plného bodového zisku jeden z týmu přiblíží ke koruně podzimního krále.

Domácí Spartak si byl dobře vědom kvalit a předností svého soupeře a proto zvolil trenér Dubovči taktiku zabezpečené obrany v čele s brankářem Báčou. V případě zisku míče pak většina přihrávek hledala ve vzduchu dominujího Bukače, který chtěl dále prodlužovat balón do šancí ostatním ofenzivně laděným hráčům domácích. Až po to prodloužení to fungovalo, přihrávky však celý první poločas bezchybně sbírali obránci Pardubiček.

Pardubičky se chtěly prosazovat svou typickou hrou, která je zdobí celý podzim. Kombinační fotbal v pohybu, průnikové přihrávky za obranu. I tuto taktiku si ovšem zadáci protivníka bedlivě hlídali.

Středopolař hostů Ondřej Pečinka si po zápase posteskl:

"Desítky marných náběhů za obranu nás stály síly, které nám po zranění dvou hráčů v průběhu zápasu na konci chyběly."

Ačkoli měly tedy Pardubičky převahu v držení míče, výrazný efekt to nemělo. Zápas připomínal šachovou partii, kde ani jeden ze soupeřů nechce udělat chybu a vyčkává, co přijde.

Velkou ztrátou pro útočné snahy lídra přinesla 20.minuta, kdy musela střídat pro zranění třísel jejich raketa Dojčán. 

Největší šancí první půle tak byla ta sezemická z úplného závěru, zcela volného Kmetíka ale na zadní tyči zradilo zpracování.

 

Minelu napravil rychle Karel

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Boj o každý balón, spousta soubojů a čekání, kdo první vyrobí chybu.

A byly to Sezemice! V 67.minutě se domácí kapitán Blažek na chvíli nevěnoval dění na hřišti, možná proto, že míč měl v držení brankář Báča. Ten si vybral pro rozehrávku ovšem právě svého kapitána, míč se odrazil od jeho paty rovnou do běhu Krejčímu. Rodící se průšvih hasil ve vápně nedovoleným způsobem Reinberg a výsledkem byla žlutá karta a penalta.

Tu s přehledem proměnil Krejčí - 0:1.

Hned po inkasovaném gólu změnili domácí rozestavení na 4-4-2 a brzy se dočkali vyrovnání. Nejlepší střelec soutěže Radek Bukač tentokrát asistoval Vojtěchu Karlovi a srovnání stavu popsal takto:

"Dostal jsem míč na hranici vápna, chtěl jsem se otočit a jít do střely, za mnou ale stála zeď tří hráčů. Tak jsem přihrál proti noze Vojtovi a ten svojí slabší levou trefil krásně mimo dosah gólmana Zahradníka."

Posledních dvacet minut už se hra přelévala mezi vápny, docházely síly na obou stranách. S přibývajícími minutami bylo očividné, že jsou s remízou spokojené obě strany.

Dělbou bodů tak ztratily oba týmy a Holice, které zdolaly Křičeň, se tak přiblížily na rozdíl jediného bodu. Zbývají dvě kola. Sezemice mají velmi těžký los, když hrají v Srchu a pak doma s Újezdem. Ani Pardubičky nečeká nic lehkého, protože v závěrečném kole jedou právě do Holic.

Závěr podzimní části tak bude napínavý do posledních minut!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Celý zápas se odehrál ve velkém tempu, tvrdě, ale bez zákeřností a s respektem jeden k druhému. Musím pochválit i trojici rozhodčích, zápas měli pevně v rukou."

SK Pardubičky B
Ondřej Pečinka, záložník: "Sezemice a Pardubičky jsou určitě týmy, které bych rád viděl porovnávat síly o level výš v 1.B třídě. Vyrovnali se nám rychlostně, technicky i takticky a zápas to byl opravdu vyrovnaný. Moc jsem si ho užil a těším se na odvetu."



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (84. T. Horák [-] ) , M. Jiroušek [-] (78. L. Knaute [-] ) , V. Karel [-] , D. Sušil [-] , D. Mareš [-] , V. Tláskal [-] , P. Reinberg [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-]

SK Pardubičky B
P. Zahradník [-] - A. Troják [-] (84. J. Kříž [-] ) , F. Krejčí [-] , O. Pečinka [-] , J. Čunderle [-] , O. Podsztavek [-] , B. Hlavinka [-] (75. O. Hátle [-] ) , J. Dojčán [-] , J. Oberreiter [-] (20. J. Stejskal [-] ) , J. Koleček [-] , M. Svoboda [-] (60. A. Němeček [-] )

ŽK: 55. D. Sušil , 66. P. Reinberg .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kostka Martin - VÍCH Mikoláš, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 10:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 19:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 07:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 06:10
Filip Hlaváček

Expert: Jiří Pokorný
Tip experta: remíza

Pikantní souboj o podzimního krále, kdo vyhraje, s největší pravděpodobností se jím stane. V Sezemicích je vždy bouřlivá kulisa, když má balón miláček diváků Radek Bukač, ochozy bouří. Je to Pan fotbalista a Sezemický bůh. Pardubičky jsou ale hodně těžký oříšek. Kombinační a běhavý fotbal uvaří kdejakého soupeře, navíc v 70.minutě vystřídá 5 hráčů a kvalita hry se nezmění. Bude to remíza.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 16:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 07:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 13:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 13:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 23:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 13:44

Tip: výhra hostů