Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohoznici nakopl poločasový bugr v kabině


Branky


16

Po prvním poločase směřovalo vše k výhře nováčka z Dřítěče nad Sokolem Rohoznice. Domácí vedli 3:1 a nic nenasvědčovalo tomu, co se dělo na hrací ploše po přestávce. Zemětřesení v kabině hostů přineslo efekt nad očekávání a také výsledkovou otočku 3:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rohoznice bez šťávy

Rohoznice přijela do Dříteče povzbuzená o dvě domácí výhry v řadě - s Křičení a Ostřešany. První poločas byl však z její strany doslova tragický. 

Domácí Dříteč byla aktivní a v tlaku, hosté působili nesehraně a rozháraně. Vyjádření převahy na sebe nedalo dlouho čekat, když v 5.minutě hry otevřel skóre tečovanou střelou kapitán Vrážel - 1:0.

V brance hostů musel za jedničku Zahradníka zaskočit Pipek a v 15.minutě si právě on vybral slabší chvilku. Špatný odkop po malé domů a následný faul ve vápně znamenal jasný rezultát - pokutový kop. Ten s jistotou proměnil Skřivánek - 2:0.

A aby toho nebylo pro hosty dost jeden zářez jim přidal ještě ve 26.minutě Polzer - 3:0.

To bylo zralé na ručník! Ještěže mají Rohozenští ve svém kádru hráče, který aktuálně oplývá výtečnou formou - Filipa Petránka. S Křičení dával hattrick a v Dříteči ve 32.minutě alespoň vykřesal jiskru naděje na zvrat - 3:1.

Neskutečná otočka

V kabině hostů muselo proběhnout asi malé zemětřesení, jak jinak si vysvětlit herní i gólovou otočku ve druhé půli. Najednou to bylo úplně jiné mužstvo než to mátožné z úvodního poločasu. 

Dříteč se dostala pod tlak již po minutě hry, když opět Petránek snížil na 3:2. Domácí byli najednou v křeči, taktické plány, malované v kabině, vzaly rychle za své.

Zlom v utkání nastal v 51.minutě, kdy po špatně pohlídaném rohovém kopu vyrovnal Malinský - 3:3. Po tomto gólu se domácí sesypali jako domeček z karet. 

V 53.minutě si smůlu vybral i dřítečský gólman Frinta, když vyrazil střelu pouze do svého spoluhráče Daňka a od něj doputoval míč do sítě - 3:4.

Rohoznice ve druhém dějství jasně kralovala, což podtrhla ještě dalšími dvěma brankami. Trefil se podruhé Malinský a tři minuty před koncem ještě Říha.

Utkání se tak stalo důkazem, že ani vedení 3:0 ještě neznamená bodový zisk. Dříteč dobře rozehraný duel nezvládla a zůstává s 5 body na předposledním místě tabulky. Inkasovaných 29 gólů je druhý nejhorší výsledek ze všech týmů a tak trochu ukazuje, kde nováčka tlačí bota.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Pavel Skřivánek, obránce: "O poločase jsme si řekli, jak chceme hrát, ale stal se úplný opak. Místo jednoduchosti jsme se dostávali pod tlak. Po čtvrtém gólu se naše hra sesypala."




Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - P. Skřivánek [-] , D. Horáček [-] , R. Vrážel [-] , M. Bednář [-] - L. Daněk [-] , F. Polzer [-] , P. Klamta [-] , M. Pleskot [-] (68. J. Pallas [-] ) - Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-] -

Sokol Rohoznice
Š. Pipek [-] - M. Mlynka [-] (46. J. Buchta [-] ) , J. Říha [-] , K. Ovečka [-] , A. Spěvák [-] , O. Metelka [-] (83. S. Školník [-] ) , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , J. Skoupý [-]

ŽK: 32. M. Bednář , 60. P. Skřivánek , 72. F. Polzer - 20. M. Křenek , 72. J. Skoupý , 85. S. Školník .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Čermák Jiří - URBANEC Nathaniel, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Tonda Spěvák
Tip experta: výhra hostů

Byl bych špatným spoluhráčem kluků, kdybych nám nevěřil. Vyhrajeme a potvrdíme vítězství s Křičení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů