Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:00

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přijede Újezd? Pánbůh s námi...


Branky


6. M. Molnár (p.) , 12. J. Homba , 26. G. Bendig , 36. J. Homba , 51. F. Gočaltovský , 74. J. Homba , 79. F. Gočaltovský (p.) , 87. M. Norek
16

Dosavadní bilance fotbalistů Újezdu na venkovních stadionech budí strach - 3 zápasy, 3 výhry a skóre 20:0. Kam Újezd přijede, tam rozsévá zkázu! Naposledy to pocítil nováček z Dříteče, když schytal debakl 0:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyjasnila situaci

Hráči domácího Sokola nastoupili k utkání s velkým favoritem se čtyřmi hráči svého béčka, zatímco hosté přijeli kompletní a vezou se aktuálně na vlně pohody a úspěchu. Od začátku se hrál oboustranně otevřený fotbal, brzy se však projevilo, že obrana nováčka není z nejpevnějších. Navíc často nestíhala a tak si obránci pomáhali nedovolenými zákroky.

Nepřekvapí tedy, že se proti Dříteči kopaly dokonce tři pokutové kopy, z nichž dva byly proměněny.

Již v 6.minutě přišel hloupý a zbytečný faul na hbitého Gočaltovského a Molnár z penalty poprvé napnul síť za zády brankáře Frinty - 0:1.

A protože se defenzíva nováčka nepoučila, inkasovala do poločasu ještě třikrát. Úspěšnými střelci byli dvakrát Homba a jednou Bendig - 0:4.

 

O jeden gól méně než Mateřov

I ve druhém poločase pokračovala hra kočky s myší. Újezdská šelma si v pohodě kombinovala a jen tak mimochodem občas vstřelila gól.

Jediným hráčem, který hosty občas pozlobil, byl Jan Pejcha, ale to bylo hodně málo.

Hosté si mohli dovolit v 56.minutě i takový luxus jako neproměnění penalty. Frinta sice vychytal nejlepšího snajpra loňského ročníku Hombu, ovšem v tu chvíli už svítilo po trefě Gočaltovského na ukazateli skóre 0:5.

O 14 dní dříve dominoval Újezd ve Starém Mateřově výsledkem 0:9, v Dříteči to nakonec skončilo "pouze" 0:8. 

V 74.minutě zkompletoval Jiří Homba hattrick a zbylé dva góly ještě přidali Gočaltovský z třetí nařízené penalty a Norek.

Forma hostů slibuje pro následující víkend opravdovou lahůdku, kterou by si fanoušci okresu neměli nechat ujít. Do Újezdu totiž přijede v sobotu lídr tabulky z Pardubiček.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Jaroslav Vinkler, sekretář: "Domácí se čtyřmi hráči „B“ týmu zapsali čtvrtou prohru v řadě a velice rychle se propadají ke dnu tabulky."

Sokol Újezd
Martin Vohralík, hráč: "Dnes jsme v podstatě hráli to svoje. Chyběl nám občas klid v zakončení, jinak by to mohlo být znatelnějším rozdílem. Domácí měli za celý zápas snad jen jednu hlavičku do rukou gólmana Jandáka."



Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - J. Pallas [-] , P. Skřivánek [-] , D. Horáček [-] , R. Vrážel [-] - L. Daněk [-] , J. Pejcha [-] , M. Pleskot [-] - M. Blahota [-] , Š. Kušnír [-] (46. P. Zezulka [-] ) , D. Bureš [-] -

Sokol Újezd
M. Jandák [-] - V. Chlumecký [-] , J. Homba [-] , G. Bendig [-] (57. J. Petříček [-] ) , L. Doseděl [-] (71. J. Rozsévač [-] ) , M. Vohralík [-] (62. M. Norek [-] ) , Š. Mindek [-] , T. Linha [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , F. Gočaltovský [-]

Počet diváků: 71. Rozhodčí: MATYÁŠ Radek - RAMBOUSEK Josef, KOBERA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Nývlt
Tip experta: výhra hostů

Ačkoli domácí prostředí může hrát svou roli, domnívám se, že Újezd roli favorita potvrdí dalším vítězstvím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích