1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice rozdělily tabulku a jsou v lepší společnosti


Branky


16

V bojovném utkání, které nepobralo mnoho krásy, zvítězily Mikulovice v Rovni 1:3, když o třech bodech rozhodly v závěrečné dvacetiminutovce. Díky důležité výhře získali hosté vstupenku do lepší společnosti okresu, na 6.místě mají před nedělními zápasy na další tým v pořadí pěkný šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel tradičně Plesinger

Pěkná návštěva 70 diváků viděla 90 minut přesně to, co se předpovídalo. Především boj a vysoké nasazení, hodně nepřesností. Tušilo se také, že v zápasech těchto rivalů mívá zásadní důležitost úvodní branka. Toto se tedy opět potvrdilo.

Pro znalce okresních fotbalových bitev bylo překvapivé, kdo stanul na obou stranách hřiště mezi třemi tyčemi. Citelné oslabení pro Roveň je aktuální absence gólmana Baláše, kterého nahradil Mládek. Mikulovice zase zřejmě z důvodů nutnosti nasadili ve výborně formě chytajícího Těšínského do pole a do brány zamířil Červenka.

Na úvodní góly mají v Mikulovicích svého tradičního experta - Josefa Plesingera. Jeho přínos pro tým je v tomto neocenitelný, kolikrát letos už dokázal nasměrovat přesnou trefou utkání Mikulovic správným směrem?!

V 18.minutě je typickou průnikovou přihrávkou za obranu vyzval ke skórování Kříž a Plesinger si už věděl rady - 0:1.

Mikulovice tak vedly a to je přesně to, co jejich taktice vyhovuje. Hru přenechaly domácím a čekaly na skuliny v obraně Rovně, vhodné ke smrtícím brejkům.

Díky velkému množství nepřesností to byl především boj mezi vápny.

Trpělivější hosté

Domácí borci se dočkali vyrovnání v 64.minutě. Rohový kop podcenil brankář Červenka, balón se na malém vápně dostal ke Krpatovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:1.

To byla pro domácí vzpruha, která ovšem trvala pouze pár minut. Trpělivější hosté si totiž počkali na dva direkty až do závěrečné dvacetimutovky.

Vítězný gól vypracoval Nováček, který v 71.minutě připravil ideální palebnou pozici Pavlu Venclovi a ten zavěsil - 1:2.

V 79.minutě pak hosté pojistili své vedení, když Jakub Kříž po skvělé individuální akci obešel čtyři protihráče a doslova dotlačil míč za brankovou čáru - 1:3.

Větší zarputilost a trpělivost tak slavily úspěch, když zbylé minuty už si hosté cenné vítězství nenechali ohrozit.

Hru domácí Rovně nelichotivě zhodnotil trenér Ladislav Skalický:

"Dnes jsme neměli vůbec nic... nemluvíme, nebojujeme, nedáme si přesnou přihrávku, nevytvoříme si pořádnou šanci a tim pádem nemáme ani bod. Zápas nechvalné úrovně se odehrával spíše mezi vápny a když už se soupeř dostal do vápna tak trestal naše chyby. Dnes to byl náš nejhorší výkon v sezóně. Jsem zklamán, hrajeme doma, potřebujeme vyhrát a odehrajeme to jak odehrajeme."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Mirek Pýcha, fotograf a fanoušek: "V první půli se hrála kopaná, fotbalu jsem moc neviděl. Soupeř byl hratelný, věřil jsem ve tři body, i když byla půle 0:1."

SK-1.FC Mikulovice
Petr Nováček, krajní záložník: "V tomto zápase bych rád ocenil výkon našeho kapitána Jirky Vencla. Jeho zkušenosti jsou pro náš tým nepostradatelné."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
L. Mládek [-] - J. Dušek [-] (82. T. Svoboda [-] ) , V. Melc [-] , J. Vrzal [-] , . Novák [-] (65. L. Mile [-] ) , T. Hofman [-] (65. J. Roček [-] ) , J. Němec [-] (88. . Bartoníček [-] ) , R. Shejbal [-] , L. Petružálek [-] , V. Valenta [-] , T. Krpata [-]

SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - P. Vencl [-] , J. Dynter [-] (62. V. Bříza [-] ) , J. Hyxa [-] , J. Plesinger [-] (88. K. Dufek [-] ) , J. Kříž [-] , P. Nováček [-] , O. Těšínský [-] , T. Karlík ml. [-] , J. Vencl [-] , V. Novotný [-] (77. M. Spálenský [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čermák Jiří - KLAMTA Petr, ŠKOLOUT František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Nývlt
Tip experta: výhra domácích

Cit vede spíše vsadit na hosty. V Mikulovicích jsme hráli minulé kolo, nemohl jsem být přítomen, ale co jsem slyšel ke hře domácích, tak vsadím na Roveň.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza