Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohové okresu byli Pardubičkám nakloněni


Branky


14

S přispěním snad všech okresních fotbalových bohů vydolovalo béčko Pardubiček tři body z duelu v Ostřešanech. Zatímco první poločas byl v jasné režii domácího AFK, druhá půle přinesla otočení kormidla a stavu do konečné podoby 2:3. Dva góly včetně toho vítězného z 90.minuty vstřelil Filip Krejčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost Ostřešan

Ostřešany již v minulém domácím zápase se Sokolem Dříteč naznačily jasné zlepšení hry, i tak bylo překvapením, jakým způsobem v první půli dokázali domácí fotbalisté přehrát dosud suverénní Pardubičky. U všeho byli dříve, chuť do hry byla příkladná a důrazem vyhrávali většinu osobních soubojů.

80 přítomných diváků se tak nedivilo poločasovému stavu 2:0, když o branky se postarali ve 30.minutě Nevřala a o deset minut později Brus.

Hostující trenér Procházka byl z výkonu svých svěřenců notně rozčarován a v kabině muselo proběhnout velké zemětřesení. K prvnímu poločasu řekl:

"To, co domácí zdobilo, nám chybělo. V hlavách chlapců bylo velké sebevědomí, ale zapomněli na to, že nic nepřijde zadarmo. Soupeř nás přehrával ve všech herních činnostech."

 

Nečekaný obrat

Hosté prostřídali sestavu, změnili rozestavení a snažili se s utkáním ještě něco provést. Dlouho ovšem nic nenasvědčovalo, že by měli fotbaloví bohové trestat. Ostřešany si hlídaly zejména zadní vrátka, vědomy si dvoubrankového náskoku. 

Pardubičky držely balón, kombinovaly, hledaly skuliny a.... touto hrou braly domácím síly. Těžko si jinak vysvětlit příčinu toho, co se na útulném stadionu AFK odehrálo v závěrečné půlhodině.

V 65.minutě vykřesal naději hostům Hlavinka, který již s Křičení ukázal slušnou střelu ze střední vzdálenosti. I nyní napřáhl za velkým vápnem k projektilu a snížil na 1:2.

V 75.minutě se štěstí usmálo na kanonýra Filipa Krejčího, když ho jeden z obránců domácích trefil při odkopu z vlastní šestnáctky a míč k šoku gólmana Vahlströma zapadl přesně k tyči - 2:2.

Takový vývoj si domácí rozhodně nepřáli a psychický šrám byl hodně hluboký. Kalich hořkosti byl pak dopit v nastavení zápasu, kdy po vyloučení Křivky využili "blueboys" přesilovku. Centr na zadní tyč dopravil hlavou přes klubko hráčů do sítě opět Krejčí, který tak dosáhl již 7.branky v letošní sezóně.

Béčko Pardubiček si tak připsalo v pátém utkání pátou výhru, tentokrát velmi šťastnou a bohy políbenou.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky B
Ondřej Hátle, hráč: "Dnes to stálo za.... Soupeř hrál od začátku aktivně a přehrával nás. Trenér o poločase řekl týmu, že končí, že nebude dál nic říkat. Ve druhém poločase docházely Ostřešanům postupně síly a my s velkým štěstím zápas otočili."



Sestavy


AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - V. Křivka [-] , J. Vohradník [-] (76. L. Moravec [-] ) , L. Nevřala [-] , Z. Brus [-] (64. J. Havlíček [-] ) , L. Drbohlav [-] , F. Libánský [-] , O. Dufek [-] (88. D. Mzyk [-] ) , M. Filípek [-] , P. Němec [-] , F. Krigovský [-]

SK Pardubičky B
A. Číža [-] - D. Martan [-] , F. Krejčí [-] , A. Troják [-] (70. M. Maršíček [-] ) , M. Mec [-] (46. M. Kubista [-] ) , J. Metelka [-] (46. J. Stejskal [-] ) , B. Hlavinka [-] , J. Dojčán [-] , J. Čunderle [-] (59. A. Němeček [-] ) , J. Koleček [-] , M. Svoboda [-] (68. O. Hátle [-] )

ŽK: 46. F. Libánský , 68. V. Křivka , 84. J. Havlíček - 48. J. Čunderle , 54. M. Kubista , 55. J. Stejskal . ČK: 93. V. Křivka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prokop Lukáš - ŠEPS Martin, SEDLÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Radek Vrážel
Tip experta: výhra hostů

Pardubičky pasuji na jednoho z favoritů soutěže. Běhavý tým, široký kádr, nepřeberná základna mladých hráčů. Velmi dobře kooperují s FK Pardubice. Ostřešany doma koušou, ale tentokrát ne dost.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích