4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hlavní roli Rolinek


Branky


13. T. Urbanec , 58. H. Kopecký (p.) , 63. T. Rolinek , 86. P. Kuchta - 51. M. Bednář
13

V páteční předehrávce 6.kola Okresního přeboru přijel do Srchu nováček Sokol Dříteč. Domácí Titanic táhl k výhře zejména Tomáš Rolinek, který dal gól, na jeden přihrál a po faulu na něj se kopal pokutový kop. Srch se tak díky výhře 4:1 propracoval před víkendovými zápasy do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené poločasové vedení

Krásné počasí a páteční odpoledne přilákalo na stadion v Srchu velice početnou diváckou návštěvu 130 fanoušků a ti si celý první poločas užívali aktivní hru domácího Titanicu. Sršni drželi mnohem více balón a zkoušeli nalézt skuliny v obraně Dříteče, především díky přihrávkám za obrannou linii. Domácí tuto taktiku rádi využívají, mají totiž v kádru rychlonohého Jakuba Maivalda, ten však v pátek v sestavě chyběl.

V dresu domácích naopak nastoupila nová posila, již 51letý Petr Pavlíček, který se však udržuje ve skvělé kondici a tak pro něj nebyl problém zvládnout plných 86 minut zápasu.

Ve 12.minutě se mohlo poprvé měnit skóre, když po ztrátě balónu na půlce přišel rychlý kontr domácích. Za obranu si naběhl Rolinek a tváří v tvář brankáři Frintovi nápalil míč pouze do jeho nohou. 

O minutu později už ale Srch vedl, když opět Rolinek upláchl zprava obraně hostů a přihrávkou na přední tyč oslovil ke skórování Urbance - 1:0.

Grafická tabule však celý první poločas díky chybě tvrdila něco jiného, svítily tam jedničky dvě, tedy 1:1. Takže když hosté na začátku druhé půle skutečně srovnali stav, bylo vše konečně v pořádku.

Hubené vítězství vydrželo až do odchodu do kabin, i když blízko vstřelení svého druhého gólu byl Tomáš Urbanec ve 43.minutě. V ideální pozici ve vápně hledal tak dlouho ten správný úhel, až nasměroval střelu těsně vedle.

 

Bednářův magnet

Hosté z Dříteče se v prvním pločase do vážnější šance nedostávali, nicméně bylo zřejmé, že čekají na svou šanci. Na nějakou chybu nebo standardku. Právě standardní situce byly jejich velkou předností ve druhém poločase, ze kterých hrozilo obraně Srchu permanentní nebezpečí.

Nejaktivnější byl hlavně hostující Michal Bednář, jehož hlava měla v sobě snad magnet. V 51.minutě zahrával trestný kop Kušnír a Bednář si skvěle naběhl za obranu Srchu. S jeho přesnou hlavičkou nemohl Mičjan dělat vůbec nic - 1:1.

Domácí byli chvíli opaření z nečekaného vyrovnání, naštěstí pro ně začal opět úřadovat Rolinek. Po přesných pasech do běhu od Kuchty se dvakrát dostal do samostatného úniku. Poprvé ho v 57.minutě po kontaktu ve vápně poslal k zemi Hájek a Kopecký s jistotou penaltu proměnil - 2:1.

V 63.minutě už brejk zakončil přímo Rolinek podél gólmana Frinty - 3:1.

Dvougólový náskok domácí uspokojil a otěže hry se chopili hosté. Jejich tlak se stupňoval a snížení viselo ve vzduchu. 

V 75.minutě po hrubce obrany Srchu už už mířil do vyložené šance Štěrba, na poslední chvíli ale bek domácích uhasil požár. V 77.minutě se propadlého míče v rohu vápna zmocnil Vrážel, obešel brankáře Mičjana, ale úhel už byl tak mizivý, že jeho zasunutí prošlo podél brankové čáry mimo tři tyče. Kapitán Dříteče se mohl akorát díky smůle chytit za hlavu.

Klid na kopačky domácích tak přinesla až 86.minuta. Práchenský v ojedinělé akci přiťukl míč na střed Kuchtovi a ten placírkou z první poslal střelu do míst, kam Frinta nemohl dosáhnout - 4:1.

Pozitivní na hostech bylo, že makali v horkém počasí naplno až do závěrečného hvizdu rozhodčího Čermáka. Titanic se tak dostal alespoň na pár dní do čela okresní tabulky a užívá si skvělý start do soutěže.



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Tomáš Rolinek, hráč: "Já do Sestavy kola? Kdepak - dejte tam Kuchtu, to je mozek týmu!"

Sokol Dříteč
Michal Bednář, autor jediného gólu hostů: "V první části měli domácí herní převahu a hrozili z dobrých kolmých přihrávek za obranu. V druhý půlce jsme museli vystřídat jediného mladého kvalitního obránce a dát tam starší stopery z B-teamu a to se nám stalo trochu osudné. Po vyrovnávacím gólů jsme dostali domácí až do konce zápasu pod tlak, hlavně díky standardním situacím, kdy jsme měli i další šance, bohužel domácí proměnili brejky po našich chybách. Bohužel se projevuje úzký kádr a několik zraněný hráčů."



Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - P. Pavlíček [-] (86. V. Kalvach [-] ) , T. Urbanec [-] (56. M. Nedvěd [-] ) , T. Rolinek [-] (65. V. Dostál [-] ) , . Kochan [-] , H. Kopecký [-] , P. Kuchta [-] , P. Fišar [-] (59. P. Chmelař [-] ) , R. Beran [-] , M. Práchenský [-] , M. Doležal [-] (46. F. Lukeš [-] )

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - D. Horáček [-] (67. J. Pallas [-] ) , M. Bednář [-] , R. Vrážel [-] , P. Skřivánek [-] (46. T. Hájek [-] ) - M. Štěrba [-] (67. M. Blahota [-] ) , L. Daněk [-] , F. Polzer [-] - P. Klamta [-] (43. T. Turina [-] ) , Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-] -

ŽK: 80. F. Lukeš .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Čermák Jiří - PEMČÁK Róbert, BÉM Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Radek Vrážel
Tip experta: výhra hostů

Vyhrát zkusíme, to byl bych špatný kapitán. Srch má ale velmi zkušený tým, dirigovaný kapitánem Maivaldem. Každý získaný bod nás přibližuje k našemu sezónnímu cíli - záchraně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích