2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zase ten Kopřiva s Kovaříkem


Branky


15

V posledním kole loňského ročníku schytala Rohoznice v Holicích debakl 8:0, když řádili třígóloví střelci Kopřiva s Kovaříkem. Rohoznice se poučila s předchozího nezdaru a v 5.kole ročníku nového byla Holickým vyrovnaným soupeřem. Těsné vítězství domácích 2:1 ovšem zařídili opět stejní hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se měli na pozoru

Nelichotivá vzpomínka na poslední měření sil určitě visela v hlavách hostujících fotbalistů jako červený vykřičník. Sokol Rohoznice je však oproti loňské sezóně trochu jiným týmem. Předváděná hra v doposud odehraných kolech je solidní, výsledky zatím ještě ne. Mužstvo se pořád teprve sehrává s letními posilami, ale rozhodně tam progres vidět je.

I v Holicích byla Rohoznice vyrovnaným soupeřem. Dobře pozičně bránila a dávala si velký pozor na smrtonosné balóny za obranu, se kterými měla tolik potíží v posledním měření sil.

Holice byly více na balónu, ale nic převratného jim to nepřinášelo. Hosté zkoušeli často nebezpečně střílet ze střední a větší vzdálenosti, s jejich střelami si ale velmi dobře poradil brankář Kroutil.

Ve 24.minutě ovšem povedenou střelu vyslal Spěvák a s přispěním teče domácího obránce skončil míč v síti - 0:1.

Vyrovnání přišlo o čtyři minuty později. Malinský nezachytil náběh krajního holického beka a bylo z toho přečíslení 3 na 2, pohlednou kombinační akci neomylně završil Kopřiva - 1:1.

Pro další průběh nastal důležitý okamžik ve 35.minutě, kdy Jakuba Černého vystřídal domácí kanonýr Adam Kovařík. 

Kovařík potrestal hrubku hostů

Na vítězný gól se v Holicích dlouho po pauze nečekalo. Ve 48.minutě vyrobil při rozehrávce hrubici stoper Šmaha a gólman Zahradník byl proti zakončení Kovaříka bezmocný. 

Jednogólové vedení Holice uklidnilo a hosty ponoukalo k otevření hry, zejména s přibývajícími minutami. Chyby ve středu pole však často hatily zrození šancí. Holice velmi dobře a dlouho držely balón, takže Rohoznice musela být trpělivá a čekat, zda se něco zajímavého neurodí.

V největší šanci z brejku centroval Spěvák, ovšem Kršákovi nebylo srovnání stavu dopřáno.

Další branky se už sedm desítek diváků nedočkalo.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Ondřej Kroutil, brankář: "Vyrovnaný zápas. Rohoznice mě překvapila poměrně velkým množstvím střel zpoza vápna. Na poměry okresu hodně často trefovali branku."

Sokol Rohoznice
Jakub Skoupý, kapitán: "Ve druhé půli jsme měli méně ze hry, ale paradoxně více šancí. Klasicky nás trápí koncovka, se silnějším soupeřem musíme šance proměňovat, abychom mohli pomýšlet na body."



Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - D. Valenta [-] , J. Tláskal [-] (82. D. Kudrna [-] ) , J. Krpata [-] (46. J. Tlučhoř [-] ) , T. Kopřiva [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-] (35. A. Kovařík [-] ) , T. Velinský [-] (73. J. Matyáš [-] ) , P. Kopa [-] , J. Velinský [-] , Š. Černý [-]

Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - R. Kršák [-] (65. Š. Pipek [-] ) , R. Fidler [-] , A. Spěvák [-] , P. Zezulák [-] , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] (57. J. Buchta [-] ) , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

ŽK: 87. Š. Černý , 90. J. Tlučhoř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - OLAJOS Viliam, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Roman Dubovči
Tip experta: výhra domácích

Holické béčko by duel zvládnout mělo, i když Rohoznice je velmi nepříjemná, což nám nedávno ukázala.

Tip: výhra domácích