L. Zbudil 21. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvojenec je doma štědrým hostitelem


Branky


21. L. Zbudil (p.) - 35. J. Černý (p.) , 52. D. Kudrna , 59. J. Černý , 88. A. Kovařík
13

Podruhé se fotbalisté TJ Sokol Chvojenec představili na vlastním stadionu a ani nyní radost svým příznivcům neudělali. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Kostky svítil na časomíře stejný výsledek jako před 14 dny se Spartakem Sezemice - 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Šest desítek diváků se v zamračeném nedělním odpoledni přišlo na vlastní oči přesvědčit, zda domácí Chvojenec naváže na vítězné utkání v Dražkovicích a pokusí se skolit silné holické béčko.

První poločas byl vyrovnaný a otevřený na obě strany. Žádný pohledný fotbal se sice nehrál, ale důležité bylo, že domácí drželi s hosty krok.

Navíc v 21.minutě se Chvojenci naskytla ideální příležitost jít do vedení, když byl odpískán pokutový kop. K němu se postavil Lukáš Zbudil a nedal Kroutilovi šanci - 1:0.

Stejnou výhodu ovšem dostali ve 35.minutě k dispozici i Holičtí. Jejich hlavní exekutor Kopřiva v sestavě chyběl, a tak se míče chopil další zkušený matador Jakub Černý - 1:1.

Více toho k vidění v prvních 45 minutách nebylo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhou půli již ovládly Holice

Zlomovým okamžikem utkání se stala pasáž mezi 50. a 60.minutou, kdy se hostům podařilo zúročit zvýšený tlak a dvakrát se gólově prosadili.

Nejprve v 52.minutě po akci zprava přetlačil Kudrna stopera domácích - 1:2.

A pak v 59.minutě se podruhé do statistik zapsal Černý, když mu spoluhráč přesně sklepl míč, kam potřeboval. Následovala nechytatelná střela k protější tyči - 1:3.

V tu chvíli bylo všem na stadionu jasné, že z toho body pro domácí nekoukají. Hosté si v klidu udržovali náskok, prostřídali sestavu a čerstvé síly kontrolovaly vývoj utkání.

Konečnou podobu dal výsledku Kovařík v 88.minutě, na hřišti byl v tu chvíli pouhých 5 minut, ale dobře víme, že tento kanonýr branky dávat umí. Zejména když dojde k chybě na půlící čáře a Adam může běžet sám na brankáře.

Holické béčko tak odčinilo nemilou prohru s Újezdem v minulém kole na vlastním hřišti.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
David Jiran, brankář: "Poslední gól - špatná rozehrávka na půli a hráč Holic na mě běžel úplně sám. Prostřelil můj rozštěp vedle levé nohy."




Sestavy


Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - M. Skutil [-] , D. Nechvíle [-] , R. Šmíd [-] (63. M. Melichar [-] ) , L. Zbudil [-] (57. V. Dubec [-] ) , Z. Mach [-] , G. Borrelli [-] (86. A. Joska [-] ) , P. Hrin [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , V. Černý [-]

SK Holice B
O. Kroutil [-] - D. Valenta [-] , J. Tláskal [-] (80. J. Tlučhoř [-] ) , V. Klasovitý [-] , J. Krpata [-] , D. Kudrna [-] (63. D. Matys [-] ) , R. Machatý [-] , J. Černý [-] (83. A. Kovařík [-] ) , T. Velinský [-] (77. M. Strnad [-] ) , T. Sochůrek [-] , J. Velinský [-] (69. J. Matyáš [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kostka Martin - BAŤA Tomáš, GÁLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Michal Zounar
Tip experta: remíza

Tohle by mohl být velice pěkný zápas. Chvojenec se chce vrátit zpět do 1.B třídy, takže do toho jistě půjde naplno, moc přesvědčivé výkony zatím ale nepodal. Holice loni pokukovali po postupu, ale narazí už na třetího silného soupeře v řadě a pokud nezlepší produktivitu, neodvezou si body ani teď. Musím tipnout plichtu.

Tip: výhra hostů