Dražkovice poznávají, jak chutná okres


13

Nováček soutěže z Dražkovic se poprvé představil na venkovním stadionu. V prvním poločase ještě držel krok se Sokolem Rohoznice, po přestávce už to byla ovšem jasná záležitost domácích s konečným výsledkem 6:1. Dvěma góly se zaskvěl Václav Malinský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmarda vstřelil premiérový gól

V první půli držel s Rohoznicí nováček z Dražkovic ještě krok. Před 57 diváky to byli domácí, kteří vstoupili do utkání hladověji a již v 8.minutě zásluhou Malinského šli do vedení - 1:0.

Obraně hostů dělaly starosti zejména náběhy soupeřových rychlých hráčů za jejich defenzivní linii. Přesto se nováček vrátil do zápasu ve 20.minutě. Jukl prodloužil míč na Tomáše Šmardu a ten nejen že srovnal stav, ale navíc vstřelil premiérovou branku Dražkovic v Okresním přeboru Pardubice - 1:1.

Rohoznici vyrovnání poněkud zaskočilo a trvalo jí nějakou dobu, než se z toho vzpamatovala. Nejlepší odpovědí byl ale vedoucí gól Petránka ve 34.minutě po samostatném úniku - 2:1.

Druhý poločas už v jasné režii domácích

Dražkovické plány na vyrovnání vzaly za své krátce po příchodu ze šaten, kdy Rohoznice udeřila dvakrát po propadnutých míčích na zadní tyči.

Nejprve v 49.minutě pohotově zakončoval po standardní situaci trestuhodně volný Malinský a v 56.minutě byl úspěšným střelcem Křenek, který se vydal podpořit útočnou akci - 4:1.

To byl direkt, ze kterého by se málokdo otřepal a nováček nebyl výjimkou. Navíc přišla 66.minuta a červená karta pro hostujícího Hájka. Tomu se nelíbilo, že po zákroku na něj zůstala píšťalka rozhodčího Čermáka němá a pustil si pusu na špacír. Druhá žlutá karta byla vstupenkou do sprch.

V tu chvíli bylo po zápase a Rohoznice zasadila hostům ještě dva údery na cestu domů. Po rychle rozehraném rohu se v 73.minutě prosadil Pipek a o deset minut později ještě agilní Spěvák - 6:1.

Dražkovice poznaly, že ve vyšší soutěži budou získavat body horko těžko, nicméně bojovnost je jistě neopouští. Budou ji potřebovat hned příští víkend, kdy k derby na jejich stadion dorazí Mikulovice. Naopak Rohoznice si připsala prvé tři body a ukázala, že její solidní výkony z prvních dvou kol nebyly náhodné.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Ondřej Metelka, hráč: "Konečně jsme začali proměňovat šance, tak se to projevilo na výsledku. Snad se nyní chytneme, i když v Holicích to bude hodně těžké."

SK Dražkovice
Lukáš Němec, kapitán: Opět nám trvalo, něž jsme se na hřišti rozkoukali, ale do zápasu jsme se dokázali vrátit. První poločas byl nakonec celkem vyrovnaný. Jenže místo toho, abychom do druhé půle vletěli a hnali se za vyrovnáním, tak jsme svoji nedůsledností nabídli soupeři dva rychlé góly. Po červené kartě již nebylo o čem, bylo po zápase a domácí již v klidu zaslouženě zvítězili. Za týden nás čeká posvícení, přijedou Mikulovice. Pokud chceme myslet na dobrý výsledek, je rozhodně potřeba být důslednější a bojovnější než dneska.



Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - R. Kršák [-] (63. Š. Pipek [-] ) , R. Fidler [-] (75. V. Fidler [-] ) , K. Ovečka [-] , A. Spěvák [-] , P. Zezulák [-] , V. Malinský [-] , F. Petránek [-] (68. J. Buchta [-] ) , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , J. Skoupý [-]

SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - T. Šmarda [-] , L. Němec [-] (75. M. Studýnka [-] ) , V. Turachok [-] (57. K. Duha [-] ) , T. Hájek [-] , D. Stehno [-] , J. Jukl [-] (75. T. Štěrba [-] ) , T. Stehno [-] (57. D. Čech [-] ) , J. Zetek [-] , L. Kuta [-] , M. Bílek [-]

ŽK: 22. K. Ovečka , 24. P. Zezulák , 68. V. Malinský - 37. T. Stehno , 37. T. Hájek . ČK: 66. T. Hájek .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Čermák Jiří - PEMČÁK Róbert, DOSTÁL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Michal Zounar
Tip experta: výhra domácích

Rohoznice je doma silná, první zápas se jí tam tedy nepovedl, ale nemálo týmů se o jejich domácí síle přesvědčilo. Bohužel náš první zápas s Dražkovicemi byl odložen, takže jsem zatím neměl možnost vidět jejich hru, ovšem nováček bývá často nevyzpytatelný. První 3 body získá domácí Rohoznice.

Tip: výhra domácích