0:2
(0:1)
5. M. Paul
55. J. Langer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota je zápas od titulu půlmistra, na Roudné vyhrála zápas chudý na šance


Branky


5. M. Paul , 55. J. Langer (p.)
15

Roudná se po trápení ostatních celků z čela tabulky chystala na nejtězší kalibr. A ani Lhota to neměla jednoduché. Do karet ji ale hrál brzký gól. Pojistku pak přidal z penalty Langer a jelikož šancí bylo jako šafránu, bylo o výsledku prakticky rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali, že umí potrápit soupeře z horních pater tabulky, a tak i Lhota musela být na pozoru. Hosté si ale snad ani nemohli přát lepší úvod, než se jim na Roudné povedl. Už v 5. minutě dostali možnost zahrávat standardní situaci, při které se vyhoupl na míč Langra od rohového praporku nejvýše Marek Paul. Na jeho hlavičku k tyči byl domácí branář krátký. Zbytek poločasu se odehrával především mezi vápny. Hosté se snažili držet míč na svých kopačkách, což se jim dařilo, ale do vyložených šancí se podobně jako domácí skoro vůbec, kromě některých závarů nedostávali.

Druhý poločas nebyl moc odlišný od toho prvního. Stále však byli domácí jen jeden gól od vysněných bodů. Této představě udělal ale přítrž nedovolený zákrok jednoho z domácích hráčů v pokutovém území, který znamenal penaltu. Tu proměnil Langer, který tak přidal k asistenci i vstřelenou branku. Hostům ze Lhoty průběžný stav naprosto vyhovoval a svůj náskok si i přes snahu domácích hráčů pečlivě hlídali. Na těžším terénu, který byl ještě během utkání zkrápěn deštěm se už pak nic zásadního nestalo a hosté se tak přiblížili ke svému podzimnímu cíli.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Řekl bych, že naprosto vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách akorát s tím rozdílem, že vedoucí tým tabulky byl produktivní a my jsme ostrouhali.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Odehráli jsme průměrné utkání na těžkém terénu, ale důležité pro nás jsou získané tři body a to, že jsme soupeře v podstatě do ničeho nepustili. Příští týden už nám tak chybí vyhrát poslední zápas, abychom si splnili cíl, který jsme si stanovili po prvních zápasech.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - P. Brichcín [-] (61. V. Madunický [-] ) , J. Sobotka [-] , J. Titěra [-] (83. P. Bruner [-] ) , L. Jandoš [-] (70. J. Diviš [-] ) , M. Ranš [-] , L. Zelenka [-] , Š. Míčka [-] , T. Pfleger [-] , V. Ranš [-] , D. Urie [-]

TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - M. Paul [-] , Z. Paul [-] , V. Sulek [-] , L. Výškrabka [-] , F. Rohrer [-] (61. M. Cink [-] ) , J. Langer [-] , L. Novák [-] , T. Diviš [-] , J. Brož [-] (46. M. Kotrch [-] ) , J. Adlt [-]

ŽK: 35. D. Urie , 74. J. Diviš .
Hráči zápasu: J. Langer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAREŠ Martin - JAROŠ Jan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zde nemohu jinak, než jasná Lhota, která je v letošním ročníku suverénní.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích