J. Langer 55. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení na závěr kola, Košutka ustála tlak Lhoty a rozhodla z brejků


Branky


55. J. Langer (p.) - 13. V. Kučera , 18. T. Valíček , 72. F. Koubek , 75. D. Adam
13

Souboj dvou týmů vyhřívajících se v blízkosti špice tabulky postavil proti sobě los v neděli ve Lhotě. Domácí využili svého domácího prostředí a soupeře prakticky celý zápas tlačili. Košutka však měla v podobě dobře chytajícího brankáře a vysoké produktivity v zakončení vše, co je potřeba pro překvapení potřeba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání týmů z čela tabulky slibovalo v neděli odpoledne zajímavou podívanou. Domácí tým ze Lhoty chtěl udávat tempo hry, což se jim díky celozáposvé převaze v držení míče vcelku dařilo. V prvním poločase měl svůj den brankář Frýdl, který zastavil domácí fotbalisty ve třech vyložených šancích. Toho mohli na konci první půle domácí litovat, protože se naopak v zakončení dařilo hostům, kteří z rychlých kontrů dali slepené góly ve 13. minutě zásluhou Kučery a v 18. minutě po zakončení Valíčka. 

 

 

Vzhledem k výsledku prvního poločasu se nedalo čekat, že by se obraz hry změnil. Košutka se s vedením v zádech mohla dál soustředit na protiútoky a Lhota musela tvořit. Tlak přeci jenom přišel. Za záda Frýdla ale domácí dostali jen střelu Langra ze značky pokutového kopu v 55. minutě. I když byli hosté chvílemi přikováni ke svému vápnu a ztěží odolávali, i tak dokázali vyrážet do brejkových situací. A co domácí nechtěli, hostům se znovu povedlo vstřelit slepené branky. V 72. minutě dodal klid před závěrečnými minutami Koubek a o tři minuty poté rozhodl Adam.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas se pro nás bohužel nevyvíjel nejlépe, protože jsme v první půli dostali dva góly z brejků a sami jen pálili šance. Dostali jsme velkou lekci z produktivity od soupeře, a tak ve středu bude muset trenér udělat pořádnou střelbu.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: S lehkou nadsázkou lze utkání shrnout slovy, že domácí hráli fotbal a my stříleli góly. Ve fotbalově velmi atraktivním utkání měli téměř celý zápas více času balón na kopačkách domácí a my jsme hrozili zejména z rychlých brejků. V prvním poločase nás podržel brankář David Frýdl, který soupeři vychytal minimálně tři gólové šance a my díky téměř 100% produktivitě naopak proměnili brankové příležitosti a poločas výsledkově ovládli 2:0. V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Soupeř tlačil a snažil se zkorigovat skóre. Celý náš mančaft však podal velmi zodpovědný výkon dirigovaný ze zadních řad zkušeným hráčem, Martinem Langmajerem. Soupeři se sice z penalty podařilo v 55. minutě snížit na 1:2, ale jak já říkám, pro Lhotu to byl zřejmě zápas blbec, kdy můžete hrát 180 minut a ten gól vám tam prostě nespadne..... My jsme naopak po dalších hezkých akcích svůj náskok navýšili na končených 1:4 a odvezli si ze hřiště silného soupeře velmi cenné 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - M. Paul [-] , Z. Paul [-] (57. J. Eliášek [-] ) , T. Diviš [-] (46. F. Rohrer [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Kotrch [-] , J. Langer [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] (57. J. Adlt [-] ) , M. Bečaver [-] (57. D. Kovalevskyi [-] ) , J. Záhrobský [-]

TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - V. Kučera [-] (85. L. Vicenda [-] ) , T. Valíček [-] (46. D. Adam [-] ) , J. Chaloupka [-] (57. M. Trnka [-] ) , F. Bloch [-] , F. Koubek [-] , J. Chaloupka [-] (85. P. Sobotka [-] ) , O. Sotona [-] (57. Z. Zelenka [-] ) , T. Ivankiv [-] , J. Lhoták [-] , M. Langmajer [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - KULI Karel, KRAČMER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Lhota má výborné mužstvo v čele se skvělým trenérem, který z hráčů umí dostat maximum. Vidím to na jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích