3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice berou druhou domácí výhru, rozhodl mladík Majerník


Branky


14

Po sobotním klání Černic a Chotíkova v krajském přeboru se ty samé kluby setkaly na hřišti v Černících o den později znovu, tentokrát šlo o béčka. V neděli už nenechal domácí tým nic náhodě a hostům nepovolil odvést ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice si zatím jediné body připsaly na domácím hřišti a pro další si na svém pažitu šly i tentokrát. V úvodu se jim dařilo o něco lépe, když hrály na soupeřovo polovině hřiště. V 28. minutě si ale nepohlídali rychlý kontr hostů, kteří trestali zásluhou Kaprála. Domácí tak chtěli do konce poločasu alespoň zabojovat o vyrovnávací branku. To se jim nakonec povedlo, když se ve 42. minutě trefil hlavou Kuncl.

 

 

Ve druhém poločase už i hosté zachytili tempo zápasu a vyrovnali hru, ale byli to domácí, kteří otočili skóre ve svůj prospěch. V 61. minutě  se trefil Oncea. Černice ale nevydržely pověstných pět minut po vstřelení branky a v 65. minutě bylo opět rychle srovnáno Kestlerem. Když se oba týmy v duchu tak nějak smiřovaly s možnou remízou, objevil se v 80. minutě v dobré možnosti domácí mladík Majerník a nemýlil se. Ve zbytku zápasu už se hrálo spíše u domácí branky, kteří ale konec zvládli bez obdržené branky a tím pádem odcházeli z placu i s plným bodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Zápas jsme začli aktivně. Soupeře jsme tlačili. Bohužel z prvního protiútoku jsme dostali gól. Naštěstí se nám do poločasu podařilo vyrovnat gólem hlavičkou Michala Kuncla. Druhá půle byla vyrovnaná a až 10 minut před koncem dal gól náš mladý dorostenec. Výsledek se nám podařilo uhájit i před dlouhé nastavení.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - O. Marušinec [-] , D. Oncea [-] (90. F. Kubík [-] ) , K. Kuncl [-] (90. J. Hlaváč [-] ) , P. Mastný [-] , J. Miletínský [-] , T. Cihla [-] , O. Hlaváč [-] (61. V. Majerník [-] ) , V. Vránek [-] (61. V. Motlík [-] ) , V. Kotěšovec [-] , A. Luzhetskyi [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - J. Pechler [-] (46. D. Kestler [-] ) , L. Stehlík [-] , P. Maruš [-] (46. J. Huml [-] ) , R. Vomáčka [-] , V. Kratochvíl [-] (46. V. Šubrt [-] ) , L. Kaprál [-] , M. Rubáš [-] (74. T. Cín [-] ) , Š. Kolesa [-] (86. M. Bělohlavý [-] ) , P. Kolesa [-] , M. Tříkač [-] (64. J. Bříza [-] )

ŽK: 53. P. Mastný , 77. D. Oncea - 75. D. Kestler .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - ERET Tomáš, DOLEŽAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Minulý zápas se nám moc nepovedl ale proti Chotíkovu věřím v zlepšení a necháme tři body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza