Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota stále bez ztráty kytičky, tentokrát loupila na Unionu


Branky


14

Union už potřeboval zabrat, neměl k tomu ale ideálního soupeře. Do karet mu mohlo hrát snad jen domácí prostředí. Lhota měla ale i díky brzké brance utkání po většinu času pod kontrolou, ve druhé polovině vedení pojistila a zatím stále nenašla přemožitele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tabulkové postavení se projevilo už v průběhu prvního poločasu. Byli to právě hosté, kteří diktovali tempo hry. A i se jako první prosadili. Ve 4. minutě zajistil hostům bleskové vedení Švehla. Poměr sil na hřišti za Plazou se neměnil ani po brzké brance. Svou převahu hosté přetavili v další branku, kterou ve 27. minutě obstaral znovu Švehla. Možnost bojovat o body ve druhém poločase zařídil ve 33. minutě Richter, který se dostal k pěkné střele po dobré práci Pachnera a následné asistenci od Červeňáka v blízkosti vápna.

Lhota si i přes vydatnou převahu příliš tutových příležitostí nevypracovala, ale byla poměrně produktivní. Ve 49. minutě přidal třetí branku střídající Langer. Celý druhý poločas se odehrál poměrně v klidu. Hosté si hlídali svůj náskok a domácí hráči neměli dostatek sil ani kvality na případné zdramatizování výsledku. Vítězství si nakonec hosté pojistili jěště v 81. minutě. Druhým dvougólovým střelcem utkání se stal Langer



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Lhota přijela s velmi silným týmem a ukázala, proč zatím neztratila ani bod. My naopak nejsme ve formě a stále se nescházíme v plné sestavě. Brzy jsme inkasovali a po většinu zápasu jsme byli pod tlakem. Soupeř si sice moc gólových šancí nevypracoval, ale i tak měl zápas pod kontrolou a zaslouženě si odvezl všechny tři body.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas jsme měli od začátku, až na některé výjimky pod kontrolou a i když nebyl náš celkový výkon 100%, tak jsme si došli pro vítězství.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - P. Kalaš [-] (81. Z. Chmelík [-] ) , P. Richter [-] (62. O. Cajthaml [-] ) , L. Stach [-] , J. Pachner [-] (73. L. Holka [-] ) , V. Danch [-] , R. Červeňák [-] (46. Š. Číhal [-] ) , J. Douša [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - D. Kovalevskyi [-] (71. J. Brož [-] ) , Z. Paul [-] , M. Švehla [-] (46. J. Eliášek [-] ) , J. Jaroušek [-] , T. Diviš [-] , M. Kotrch [-] , J. Adlt [-] (46. M. Bečaver [-] ) , L. Novák [-] , M. Cink [-] (77. V. Bartovanec [-] ) , J. Mikeska [-] (46. J. Langer [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kostelník Lumír - KULI Karel, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Rezerva Lhoty zatím bez ztráty bodů a na Unionu v tom budou nadále pokračovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích