3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná v nedělním podvečeru zapisovala góly, Černice jen karty


Branky


13

Tečku za třetím kolem napsali fotbalisté Roudné s Černicemi. Domácí hráči udělali velký krok k úspěchu už v prvním poločase, kdy vstřelili dvě branky. A jelikož hosté už poté sbírali jen karetní tresty, mohli si domácí po uklidňující trefě ve druhém poločase užít klidný závěr zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudná na svém hřišti umí a od začátku se o tom přesvědčili i Černice. Hosté sice měli převahu, trávili většinu času s míčem na kopačkách a vytvořili si i některé příležitosti, ale byli to domácí, kteří otevřeli střelecký účet zápasu. V 15. minutě se o to postaral Titěra. Domácí byli v efektivnější v koncovce a po dvaceti minutách si vypracovali už dvoubrankový náskok po gólu Jandoše v 21. minutě. Hostující hráči branku nevstřelili, a tak aspoň přidali na důrazu, z čehož ale plynuly jen karty žluté barvy.

Černice pokračovaly ve sběru žlutých karet i ve druhé půli. Osudné se to ale stalo Mastnému, pro kterého šlo o druhé napomenutí, tudíž musel po červené kartě plac opustit. Domácí tak měli hlídání  vypracovaného náskoku o něco lehčí. Razítko na výhře Roudné pak přidal v 82. minutě Kubelka.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Hosté z Černic více a lépe kombinovali, ale v koncovce byli bezzubí. My jsme naše šance proměnili a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Na začátku zápasu jsme začli soupeře tlačit a vytvořili jsme si několik vyložených šancí. Bohužel jsme žádnou neproměnili. Soupeř nám dal z první akce laciný gól a za chvíli přidal další. Naše ofenzíva se totálně rozpadla. Do hry jsme se již nedostali a v závěru jsme ještě dostali třetí gól.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] (46. Š. Míčka [-] ) , M. Vachovec [-] , T. Kratschmer [-] (46. J. Viktora [-] ) , L. Kubelka [-] , J. Houfek [-] , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] (70. P. Brichcín [-] ) , P. Kratochvíl [-] , V. Ranš [-] (80. M. Jonáš [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - O. Marušinec [-] , D. Oncea [-] (46. J. Pipaš [-] ) , O. Hlaváč [-] (74. T. Engl [-] ) , P. Mastný [-] , V. Kotěšovec [-] (70. J. Hlaváč [-] ) , T. Cihla [-] (46. J. Kreuzman [-] ) , A. Luzhetskyi [-] , V. Motlík [-] , J. Miletínský [-] , K. Zeliński [-] (46. K. Kuncl [-] )

ŽK: 23. O. Marušinec , 39. P. Mastný , 42. J. Miletínský , 63. J. Kreuzman , 85. K. Kuncl . ČK: 62. P. Mastný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - ERET Tomáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zde tipuju výhru hostí, jelikož domácím se zatím nedaří a řekl bych že Černice si to doplní hráčema z Áčka, které hraje jiný den

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích