Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelnice na závěr kola, výrazněji šťastnější po ní odjíždí Košutka


12

Hosté z Košutky podali minulý týden na Rapidu dobrý výkon a jen těsně nedosáhli na body. Tentokrát své šance na rozdíl od Vochova proměňovali téměř bezchybně a po divokém výsledku odváží cenné vítězství ze hřiště soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka nezačala dobře ani v neděli ve Vochově. Podobně jako minulý týden inkasovala jako první. V 19. minutě mířila přesně největší ofenzivní hvězda domácích Vyleta. Pak už ale otěže nad zápasem vzala pevně do vlastních rukou Košutka a svým pojetím dělala svému soupeři problémy. O dvě minuty později se v 21. minutě postaral o vyrovnání Blažejovský. Když se ve zbytku poločasu radovali hosté ještě dvakrát po gólech Kučery v 34. minutě a Kalaše v 43. minutě, odcházeli do šaten s náskokem dvou branek. 

 

Plány na zdramatizování utkání mohli hráči Vochova roztrhat hned po minutě na hřišti, když se po chybě domácích trefil Adam. Domácí se ale ani tak nevzdávali a povedlo se jim snížit zásluhou Bezdičky v 58. minutě, na které ale rychle odpověděl na druhé straně v 60. minutě svým druhým gólem v zápase Blažejovský. Obdobná situace se opakovala v 75. minutě, když snížil opět Bezdička. Tentokrát ale zmírnění ztráty trvalo jen minutu. Na 6:3 zvyšoval Trnka a definitivně zlomil odpor domácího týmu. Ti pak byli za přiostření hry potrestáni třemi žlutými kartami během pěti minut, a co víc ještě se do jejich sítě trefil v 80. minutě Trnka a výsledek uzavřel v 89. minutě Adam.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Košutka přijela s velmi mladým týmem, který nás dokázal donutit k chybám, ze kterých se snadno dostávali do šancí a které na rozdíl od nás dokázali proměnit. Věřili jsme, že vývoj zápasu dokážeme ve druhém poločase zvrátit v náš prospěch, ale po hvizdu jsme dostali opět z naší chyby branku na kterou jsme už nedokázali zareagovat. Soupeři gratulujeme k výhře.




Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - V. Vilímek [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , P. Vyleta [-] (84. T. Král [-] ) , P. Packan [-] , I. Lazarevič [-] (73. F. Rotariu [-] ) , T. Křen [-] , M. Diviš [-] , Z. Hackr [-] , M. Brousil [-] , M. Škoda [-] , V. Bezdička [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - J. Kalaš [-] (65. J. Chaloupka [-] ) , J. Blažejovský [-] , V. Kučera [-] , J. Lhoták [-] , J. Chaloupka [-] (46. J. Kastl [-] ) , D. Adam [-] , T. Ivankiv [-] (65. P. Sobotka [-] ) , O. Sotona [-] (69. M. Trnka [-] ) , J. Pečenka [-] , J. Holec [-]

ŽK: 70. P. Vyleta , 82. M. Brousil , 84. M. Škoda , 87. V. Bezdička .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KULI Karel, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra hostů

Domácí = zkušenost, hosté = dravé mládí. Tady zariskuju a tipnu překvapení v podobě výhry hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích