Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si připsala i druhou venkovní výhru, Hradiště po pauze nestíhalo.


Branky


12

Mužstva šla do zápasu v rozdílném rozpoložení. Zatímco domácí utrpěli debakl na Letné, hosté si přivezli jasné vítězství z Ledců. Forma obou týmu se nakonec i přes remízový stav v poločase potvrdila i v sobotu v Hradišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým schytal v minulém kole na venkovním hřišti pořádný příděl. V zápase proti Lhotě vykročili domácí vstříc nápravě hned v úvodu, když přežili velké šance hostů a následně v 8. minutě jejich akci přesně zakončil Pytlík. V Hradišti se pak hrálo za mírné převahy Lhoty, ale bez výraznějšího ohrožení branky domácího Vávry. Změna se udála až ve 43. minutě. Vyrovnávací branku do šatny vstřelil Šindelka.

 

Rozpoložení z konce druhé půle se přeneslo i do druhého dějství. Lhota diktovala tempo hry a brzy šla do vedení. V 55. minutě hosty poslal do vedení o poločase střídající Eliášek. Domácí se příliš k ohrožení soupeřovy branky nedostávali a vzhledem k téměř prázdné lavičce nemohli dostat do hry ani potřebný impuls v podobě čerstvých hráčů. Proto naopak ještě dva další góly inkasovali. V 69. minutě přidal pojistku na vítězství hostů Sulek a v 77. minutě přidal čtvrtou branku Adlt. Lhota tak přidala na své konto druhou výhru, domácí si na první body budou muset minimálně ještě týden počkat.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Chtěli jsme navázat na předchozí utkání, což se nám sice povedlo, ale bohužel hned ze začátku jsme neproměnili velké šance, které soupeř potrestal a dostal se do vedení. Do poločasu jsme měli sice převahu, ale bez přesného zakončení a až těsně před půlí se nám povedlo vyrovnat. Druhá půle už byla jen o nás, kdy jsme domácí do ničeho nepustili a zaslouženě vyhráli 4:1.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - H. Vladimír [-] , M. Furár [-] , J. Rucký [-] , O. Pytlík [-] - J. Soukup [-] , P. Henrich [-] , N. Bilunyk [-] , J. Kačena [-] - T. Beránek [-] , M. Pikurovskyi [-] -

TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] - M. Šindelka [-] , V. Sulek [-] , L. Výškrabka [-] , D. Kovalevskyi [-] (79. S. Voronko [-] ) , M. Kotrch [-] , J. Adlt [-] (79. M. Cink [-] ) , J. Brož [-] (46. J. Eliášek [-] ) , L. Novák [-] , J. Mikeska [-] (46. J. Jaroušek [-] ) , T. Diviš [-] (79. V. Bartovanec [-] )

ŽK: 26. M. Šindelka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - DOLEŽAL Martin, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra domácích

Na specifickém hřišti se hraje těžko, domácí i proti mírnému favoritovi uhrají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů