2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice poprvé berou tři body, góly střílel Hebký


Branky


17

Fotbalisté Nových Hodějovic v sobotním utkání porazili Nové Hrady v poměru 2:1. Oba góly domácího týmu zařídil Denis Hebký. Domácí tak po minulém týdnu poprvé naplno bodovali, naopak Nové Hrady zapsaly druhou porážku v probíhajícím ročníku soutěže. Zápas nedohrál hostující Jan Stiskala, který se po druhé žluté odporoučel v 89. minutě do sprch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Facebook: První půle nabídla na obou dvou stranách nepřesnosti. Kdy hosté měli jednu šanci, kterou bravurně vychytal Adamec. Domácí měli několik šancí které až na jednu šanci vychytal dobře chytající brankář hostí. Druhá půle nabídla jasnou převahu domácích, kdy se opět trefil Hebký. Za hosty snížil z penalty Brousek poté se domácí dostali do křeče, ale jedinou šancí hostů v druhém poločase vychytal Adamec, kdy se natáhl až do šibenice. Hosté hráli celý zápas tvrdě a tak pro Stieskalu skončil zápas předčasné po druhé žluté.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
F. Adamec [-] - P. Siegerth [-] , J. Schaffelhofer [-] , M. Ruider [-] , A. Melnychuk [-] , M. Rudolf [-] , J. Kovařík [-] , P. Janovský [-] , M. Hrdlička [-] , D. Hebký [-] , T. Carda [-]

TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - F. Šimáček [-] , M. Hrbáček [-] , M. Zajac [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , J. Stiskala [-] , J. Brousek [-] , A. Ragaň [-] , Z. Staněk [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 13. J. Schaffelhofer , 59. J. Kovařík , 68. M. Rudolf - 20. J. Brousek , 55. L. Albert , 82. J. Stiskala . ČK: 89. J. Stiskala .
Hráči zápasu: D. Štěcha , D. Hebký .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: MACKO Jan - SAIKO Oldřich (N), HRIŇA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2023 03:20
Toto utkání vyhráli domácí, když vedly 2:0 a Hosté pak snížily s e správně nařízeného pok.kopu..Hráči Nových Hradů často ochotně padaly v pok.uzemi , přičemž vykřikly jak by jím někdo zrovna urval část těla... Zápas byl docela tvrdý,padlo i dost žlutých karet, nejen za fauly ,ale také za nevhodné chování,protesty a filmování . Domácí, vyhráli zaslouženě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nové Hodějovice vyhrají 2:0.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích