Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro dostalo ve Lhotě výprask, čtyřmi góly se prosadil sváteční střelec Křížek


29

Za loňskou nastřílel šest branek, což na útočníka nejsou oslnivá čísla, navíc, když v průběhu podzimu zaznamenal jen góly dva. V tomto utkání si ale obul střelecké kopačky a se spoluhráčem Peterkou domácí Křížek zničil hosty ze Stříbra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník schytal bůra do poločasu, mohlo ale být hůř

První branky se dočkali domácí příznivci už v 5. minutě, když byl napravo vysunul Sulek, který centrem našel hlavičku nabíhajícího Peterky a ten Lockera překonal. Že Stříbro vstoupilo do zápasu špatnou nohou potvrdila penalta z 11. minuty po zbytečném faulu na kraji šestnáctky. Rozehrávku si vzal na starosti gólový smolař v dresu Lhoty, Martin Švehla. Ten se naposledy v krajském přeboru prosadil v květnu proti Nepomuku, a tak potřeboval nakopnout. Gól sice vstřelil, ale ve zbytku zápasu se ze hry opět střelecky neprosadil. Nicméně ve 20. minutě parádně centroval na palici Jana Peterky a ten se opět nemýlil. 

 

Baník se až ve 23. minutě dostal k prvnímu možnému ohrožení branky, ale s rohovým kopem naložili hosté prachbídně. A tak opět úřadovala na svém hřišti Lhota. Ve 29. minutě Marek rozehrával na své polovině aut, míč propadl na půlce k Peterkovi, který patičkou vyslal do úniku Davida Křížka, který sice neběžel rovně na bránu, ale se situací jeden na jednoho si poradil prudkou střelou na přední tyč. Lhota hrála více než uvolněně a vzadu si dovolila i riskantní rozehrávku, což muselo soupeře pěkně deptat. Závěr poločasu se nesl v duchu několika neproměněných šancí. Nejdříve před odkrytou bránou prováhal šanci Švehla, o chvilku později Dyk, ale nakonec vše zachránil Křížek, který využil přesné přihrávky Vlčka, když svůj pokus zblízka namířil opět k přední tyči.

 

Dva hattricky splněny

Střelecky se chtěl zkraje druhého dějství prosadit Vlček, ale jeho projektil zpoza vápna zblokoval hostující kapitán Vyšín, ale jen k nohám Davida Křížka, který bez problémů navýšil na 6:0 a zapsal po letech hattrick. O dvě minuty později pohrdnul dalším gólem a tak se jelo dál "jen" za stavu 6:0. Do další šance vyslal Vlček střídajícího Eliáška, který mohl hledat Křížka, rozhodl se ale z úhlu pro střelu, kterou brankář vytěsnil na roh. K jeho rozehrávce se postavil Petr, našel Peterku a ten stejně jako Křížek zapsal hattrick. Aby toho nebylo málo, tak Stříbro sbíralo osmý míč ze své sítě ještě ani neuběhla hodina hry. Lehce groteskní koncovku, ve které nejprve dvakrát ze strany centroval Vlček, což obrana s brankářem vyrazila, následně dvakrát zakončoval z prostoru kolem penalty jen do ležících obránců Peterka, aby se míč nakonec odrazil k dnešnímu snajprovi, Davidu Křížkovi, který už mířil přesně. Čtyři branky za zápas si pamatuje možná ještě z mládežnických kategorií.

 

Následovalo střídání na straně domácích, které v podstatě pozastavilo gólovou radost Lhoty. Ne že by šance nebyly, zejména Křížek mohl přidat další gól o pár minut později, ale alespoň čestnou branku na druhé straně zaznamenali hosté. Po pěkném dloubáčku za obranu si pro míč zaběhl Gontkovič a s Bláhou si poradil. Ve zbytku zápasu to vypadalo spíše tak, že pokud se Lhota dostala do šance, hráči si chtěli zapsat gól bez ohledu na svou pozici nebo pozici spoluhráčů, což je ale pochopitelné. Nahrávalo to ale tomu, že si hostující obrana se situacemi lépe vypořádala, případně střely mířily do ochranné sítě za bránou. Stříbro si ještě nějakou šanci také vytvořilo, ale nic stoprocentního, takže ani hosté se už branky nedočkali zápas skončil divokým výsledkem 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Václav Bezdička, trenér: Před začátkem utkání jsme s Martinem Vargou apelovali na nepodcenění soupeře a správné nastavení. Hráči do puntíku splnili naše pokyny a proto máme zasloužené 3 body.

TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, asistent trenéra: Zápas ve Lhotě nám prostě ukázal v jakém nasazení a s jakou chutí by se měl hrát Krajský přebor. Pro nas ostudná porážka. Od týmu vzhledem k jeho mládí nečekáme zázraky, ale od některých hráčů přístup, příprava na utkání během týdne, obětavost a nasazení, není na úrovni Krajského přeboru....



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - V. Sulek [-] (46. P. Suda [-] ) , T. Marek [-] , J. Petr [-] , M. Paul [-] - R. Dyk [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] (57. J. Šroubek [-] ) , J. Peterka [-] (57. V. Suda [-] ) - M. Švehla [-] (46. J. Eliášek [-] ) , D. Křížek [-]

TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - J. Pospíchal [-] (65. P. Kasl [-] ) , D. Tůma [-] (85. H. Jan [-] ) , J. Janda [-] (46. Š. Křivanec [-] ) , T. Bůžek [-] , V. Gontkovič [-] (85. Š. Křivanec [-] ) , M. Haas [-] (65. D. Čeček [-] ) , M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] , D. Donate [-] , J. Vacín [-]

Hráči zápasu: D. Křížek , J. Peterka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:11

Tip: výhra domácích