FOTO: Prachatice - Čkyně 0:0. Bojovné okresní derby branku nepřineslo. Fotky máme hned od dvou fotografů!


Branky


31

Jan Klein ani Ladislav Beran si se svými fotoaparáty nenechali ujít derby v I.A třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas byl očekávaným šlágrem kola. Oba celky před dávnými časy hrály toto derby v krajském přeboru a rezonovalo okresem. Od začátku se hrálo opatrně. Čkynští ale byli víc nebojácní a víc zlobili Osvalda v domácí brance. Polední čas jako kdyby Prachatickým moc nevyhovoval a bylo vidět, že se rozehrávají dlouho. Hosté měli územní převahu, ale i oni v koncovce byli nic moc a neproměnili nic. Hrálo se převážně na půlce, bez nápadu a fotbalového umu. A poněvadž tento poločas nenabídnul ani na jedné straně žádný fotbal, byl tady bezbrankový poločas.

 

Hosté byť měli v zádech opět super fandy a jejich bubeníci hnali tým dopředu, tak ani to nezabralo.

 

 

 

Druhý poločas

Druhé dějství začalo stejně. Boj o střed hřiště, první šance měli opět hosté, ale bez efektu. Po čtvrthodině této části hry nastartoval domácí Balica, když trefil tyč a Tatran šel do tlaku. Jenže hráči zpod Libína ostřelovali branku Drnka z uctivé vzdálenosti a to zkušený gólman hostí pochytal. Pavel Babka z trenérské pozice hnal prachatické hráče dopředu a nabádal je hrát přes křídla a do brejku. Jenže ani to nezabralo. V závěru ještě Balicu i Řezníka Drnek vychytal a poněvadž hosté posledních pět minut vytvořili neprůchodný obranný šik, se kterým si Prachatičtí nedokázali poradit, byla bezbranková remíza vyjádřením toho, co se na hřišti událo. Po utkání hráči od Volyňky poděkovali svým divákům a bubeníkům, kteří opět předvedli krásnou show po celých devadesát minut.

 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Okresní derby bylo spíše o bojovnosti. Prachatice chtěly konečně naplno bodovat a u nás si zase spravit chuť po blamáži s Kamenným Újezdem. Oba týmy zodpovědně bránily a dopředu to bylo nemastné neslané z obou stran. Taky asi byla znát absence některých hráčů. My měli příležitost spíše po standardních situacích a možná jsme v 1.poločase měli mít lepší odhad na míč při centrech. Domácí zase byli lepší v 2. poločase a mohli rozhodnout někde mezi 60. - 70. minutou, kdy jsme měli velmi hluchou desetiminutovku a po jednom útoku domácí z levé strany trefili tyč a následnou dorážku bravurně chytil Drnek. Diváci se tak žádného góla nedočkali. Já kluky chválím za celkem poctivě odmakaný zapas. Od nás bych pochválil mladého Samuela Schettiniho a gólmana Drnka. Fanouškům rovněž děkuji, byli skvělí. Za týden hostíme Kaplici a prosíme opět o podporu.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
M. Osvald [-] - J. Makoš [-] (85. K. Wagner [-] ) , J. Rauscher [-] , P. Řezník [-] , V. Cais [-] (46. T. Kovář [-] ) , O. Šváb [-] , I. Horák [-] , M. Babka [-] , A. Srch [-] , J. Luňáček [-] , J. Rauscher [-] (58. T. Balica [-] )

SK Čkyně
P. Drnek [-] - J. Král [-] , T. Děd [-] , S. Schettini [-] (60. M. Miklas [-] ) , G. Bujok [-] , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , L. Chalupa [-] (46. I. Pinke [-] ) , O. Červený [-] (86. M. Schettini [-] ) , V. Turek [-] , D. Chvál [-] (64. J. Fiedler [-] )

ŽK: 45. V. Cais , 65. J. Luňáček , 76. P. Bajčík - 46. O. Červený , 55. T. Děd , 83. J. Fiedler .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - DIMITROV Nikolaj, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Čkyńští se pohybují ve vysokých patrech tabulky a domácí budou chtít zabrat. Pro prachatické tohle okresní derby může být i zápasem podzimu, který převáží misky vah, buď na horu či dolu. Já tipuji vyrovnaný boj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Josef Šourek
Tip experta: remíza

Tento zápas bude velmi vyrovnaný a skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích