Dražice slaví druhé vítězství v řadě


Branky


16

Po vítězství nad Semicemi chtěly Dražice bodovat i v Rudolfově, kde se vždycky hraje těžko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoprocetní úspěšnost

Po vítězství poměrem 6-1 nad Mirovicemi tentokrát nezachytil Rudolfov začátek zápasu a z prvního útoku se prosadili hosté, konkrétně Arsen Fulei. Další branková představení si hráči připravili pro fanoušky až ve druhém poločasu, i přes to, že domácí hosty tlačili. Perfektní obrana ale Dražicím fungovala nadále a v 56. minutě zvýšil náskok hostů povedeným útokem Adam Sváček. Domácí impotence nenacházela konce a třetí, pro mnohé rozhodující, branku vstřelil v 74. minutě Vojtěch Studenovský. Brankář Počínek nakonec dokázal, i díky tyčce v závěru, vychytat čisté konto a konečný výsledek 4-0 zařídil druhou brankou v zápase Arsen Fulei. Dražice tak podruhé v řadě naplno bodovaly, když porazily Rudolfov poměrem 4-0.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Výsledek odpovídá dění na hřišti. Dražice na hrály organizovaně a zodpovědně, a náš mizerný výkon potrestaly efektivním využitím brejkových situací. My jsme se za celý zápas nedokázali pořádně dostat do hry, a navíc šance, které jsme měli až v závěru zápasu, zlikvidoval hostující brankář. Po dvou výborně odehraných zápasech je to velké zklamání, a my se musíme před sobotním zápasem v Milevsku dát rychle dohromady.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Rychlý gól nám hodně pomohl a kluci hráli výborně, hlavně defenzivně. Po hodině hry přišla druhá branka, která de facto rozhodla o duelu. Kluky musím pochválit, že i v oslabené sestavě předvedli dobrý výkon.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vican Miroslav - KOLLMANN Jaroslav, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tom Bílý
Tip experta: výhra domácích

Doufám a věřím, že Rudolfov vyhraje.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích