T. Kubík 80. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení! Kladno zaskočilo domácí Vraný a odneslo si plný počet bodů, rozhodl Zlata


Branky


80. T. Kubík (p.) - 16. M. Hrubý , 36. R. Zlata
8

V neděli došlo k poměrně nečekanému výsledku. Vraný doma přivítalo nepředvídatelné Kladno, které dokázalo v prvním poločase vstřelit dvě branky a rozhodnout tak o tříbodovém zisku. Za domácí se v závěru trefil Kubík, ale ani on nedokázal ztrátě Vranýho zamezit.

 

Pro Slavoj to byla druhá výhra v sezóně, naopak Vraný nevyužilo svou možnost posunout se na první příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů

Od zápasu asi všichni čekali jediné - dominanci Vraného a nějakou tu snahu Kladna. Tento scénář se ale nekonal, to opravdu ne. Byli to naopak hosté, kteří si dokázali vytvářet gólovky a ohrožovat tak branku domácího Izery. Snaha o vstřelení branky se jim vyplatila hned v 16. minutě, když se do samostatného úniku dostal Hrubý a tváří v tvář brankáři Vraného se nemýlil - 0:1. Hosté měli mimo jiné na hřišti také hrajícího trenéra T. Abrhama, který dobře dirigoval hru a určoval kladenskou taktiku.

 

Kladno navíc do zápasu nastoupilo v poněkud oslabené sestavě - někdo chyběl z důvodu zranění, někdo zase musel čekat kvůli kartám. Tak či tak, hosté dokázali své vedení poměrně zanedlouho navýšit na dvě branky. K míči se po kombinaci Krále s T. Abrhamem dostal Zlata, který rozvlnil síť domácí svatyně - 0:2 pro hosty. První poločas tak sudí ukončil za stavu 2:0 z pohledu Kladna, což mu zajisté vyhovovalo. U Vraného byl přístup k průběžnému skóre asi o něco skeptičtější.

Nedotáhnuté dotahování domácích

Domácí měli do druhého poločasu jeden jasný úkol - minimálně utkání srovnat, při nejlepším u toho skóre zcela obrátit ve sůj prospěch. Šancí bylo mnoho, ale Kladno bylo pochopitelně připraveno obětovat hodně úsilí, pokud by to pro ně znamenalo výhru. Dlouho se však níc zajímavého ve střetu nedělo a to ať už se bavíme o šancích domácích tak zároveň í hostů, kontroverzi nebo ostrých soubojů. Je však pravda, že od 69. minuty padlo v utkání hned 6 karet včetně jedné červené, kterou obržel Matoušek za své zbytečné slovní projevy.

 

Utkání již směřovalo ke konci, domácí Vraný ale přecejenom dostalo šanci na alespoň jemnou korigaci stavu. Konkrétně tedy výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil výborný Kubík a bez problému zakončil - 1:2. K ničemu dalšímu se už ale ani jeden z celků nedostal a utkání tak skončilo tou nejtěsnější možnou výhrou hostů z Kladna. 



Ohlasy k zápasu



Slavoj Kladno
Zdeněk Kolbaba - hráč: Do Vraného jsme přijeli bez několika zraněných nebo potrestaných hráčů. Díky hrajícímu trenérovi Tomáši Abrhamovi jsme měli dobře nastavenou taktiku. Druhá branka nás mírně uklidnila. Od té chvíle jsme bojovali jeden za druhého a nevypustili žádný souboj. Odměnou nám jsou tři nečekané body.



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] (75. T. Kostovčík [-] ) , P. Vrba [-] (61. P. Nerad [-] ) , T. Kubík [-] , D. Havlovec [-] (46. T. Havlena [-] ) , M. Klár [-] , Z. Růžička [-] (82. M. Hrůnek [-] ) , M. Tygl [-] , M. Jaráb [-] (70. L. Volf [-] ) , P. Danda [-]

Slavoj Kladno
M. Kolumbič [-] - L. Senko [-] , T. Rouček [-] , D. Peteřík [-] - Z. Kolbaba [-] , M. Hrubý [-] , D. Hrubý [-] - T. Abrhám [-] - R. Zlata [-] , P. Král [-] (70. F. Vašák [-] ) , P. Kovář [-]

ŽK: 69. T. Havlena , 74. L. Košťák , 78. Z. Růžička , 90. T. Kubík - 52. Z. Kolbaba , 79. M. Kolumbič . ČK: 82. P. Matoušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NELIBA Vladislav - JEŘÁBEK Michal, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Vraný doma opět nezaváhá.