2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2023 18:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dal dva góly, pak šel ven. Hrdinův skvělý výkon se smolným koncem zastavil rozjeté Podlesí


Branky


6

Pětizápasová vítězná šňůra Podlesí je u konce. Drašnarova parta přijela uzavřít podzim do Klecan. Tam tentokrát, i v oslabené sestavě, kraloval probuzený střelec Antonín Hrdina, který se dvěma brankami zasadil o to, že Klecany zakončí podzimní část sezony výhrou. Jeho skvělý výkon ale pokazil závěr zápasu, když klecanský sniper obdržel druhou žlutou kartu, a musel se tak předčasně odebrat do sprch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Hrdiny, vyrovnání Šlapáka

Do čtvrteční předehrávky posledního podzimního kola, která se měla původně hrát v Podlesí, avšak kvůli změně termínu a času se uskutečnila pod umělým osvětlením v Klecanech, vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří se již po pěti minutách dostali do vedení. Antonín Hrdina prošel do vápna a přesným zakončením překonal hostujícího gólmana. Klecanský ostrostřelec rozvlnil síť poprvé od 6. října, kdy se trefil naposledy.

 

Hra byla v první půli vyrovnaná a mnoho vyložených šancí k vidění nebylo.

 

Hosté se snažili o vyrovnání. Dvakrát se v dobré pozici ocitl Matěj Vohradský, zblízka ale ani jednou nedokázal dobře zakončit.

 

Ve 34. minutě už se Podlesí mohlo radovat. Jan Mezera vyslal přesný křížný balón, který si na útočné polovině sklepnul do běhu Martin Šlapák. Hostující šikula přetlačil ve sprintérském souboji klecanského Mančala a suverénním zakončením srovnal skóre na 1:1.

 

Obě mužstva tak po úvodních pětačtyřiceti minutách odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

 

 

Hrdina hrdinou, poté smolařem

Jak dobře začalo pro domácí fotbalisty úvodní dějství, tak stejně tak začal pro Hrdinovu partu i druhý poločas dnešního klání. Ondřej Dvořák sklepnul balón autorovi první branky zápasu, Antonínu Hrdinovi, který už si poté věděl rady. Klecany tak znovu vedly.

 

Poté měl Hrdina ještě další dvě slibné možnosti, ani jednu ale nedokázal zakončit.

 

V závěrečných minutách hosté zatlačili svého soupeře a hnali se za vyrovnáním, velké šance ale proměnit nedokázali. Jednou dokonce domácí borce zachránilo břevno.

 

Poslední minuty utkání nabídly také červenou kartu, kterou po druhém žlutém napomenutí viděl hlavní aktér dnešního zápasu Antonín Hrdina.

 

Domácí útočník sice z utkání odešel neslavně, nic to ale nezměnilo na tom, že Klecany díky jeho dvougólovému „hrdinskému“ výkonu porazily Podlesí 2:1, a podzim tak zakončily vítězstvím.

 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa, vedoucí mužstva: Za tento zápas smekám klobouk a děkuji všem, kteří do něj nastoupili. Oddřeli to na krev a věděli, že vzhledem k oslabené sestavě to musí ubojovat, a to se povedlo. Děkuji i soupeři, který nám umožnil utkání odehrát s předstihem. Kdybych měl hodnotit celý podzim, tak ze začátku jsme byli pomalu na postup. Pak ale, vinou zranění a proher s týmy ze spodní poloviny tabulky, jsme se trochu propadli. Vzhledem k závěru podzimu, kdy jsme nějaké body získali, jsem průměrně spokojený. Dvacet bodů je dobrých. Je potřeba se uzdravit a přivést třeba ještě nějakou posilu v zimě.

TJ Kovohutě Podlesí
Radek Polák, trenér: V posledním zápase jsme neprodloužili naši vítěznou sérii. Bylo to těžké utkání pod umělým osvětlením s poměrně těžkým terénem, ale s vynikajícím soupeřem. Byl to vyrovnaný zápas, za neproměněné šance jsme si dnes ale nezasloužili vyhrát.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - A. Hrdina [-] , O. Dvořák [-] (90. P. Dobrovolskyi [-] ) , P. Novák [-] (42. M. Hora [-] ) , V. Kučera [-] , L. Urban [-] , F. Vaktor [-] , M. Bečka [-] , F. Mančal [-] - L. Smíšek [-] , D. Sýkora [-] (78. M. Šanda [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , J. Mezera [-] , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , M. Polák [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] (80. M. Branžovský [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (61. F. Šrajn [-] )

ŽK: 45. A. Hrdina , 71. F. Mančal - 71. J. Trefný , 79. Z. Buch , 86. J. Mezera . ČK: 86. A. Hrdina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - NEHASIL Karel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Richard Kinter
Tip experta: výhra domácích

Čtvrteční předehrávka posledního kola slibuje vyrovnaný boj až do samého závěru. Postavení a statistiky favorizují Podlesí. Jenže statistiky jsou jako bikiny. Nápovědí hodně, ale neprozradí všechno. Zkusím zde tipnout, že branku vstřelí oba týmy, ale výhry se dočkají Klecany, které v čele s kanonýrem Hrdinou udolají soupeře o jeden jediný gól.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů