1:7
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:30

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram vysokým rozdílem rozebrala Klecany


Branky


13. O. Dvořák - 24. T. Jeník , 28. P. Buchta , 34. P. Buchta , 43. P. Buchta (p.) , 60. T. Jeník , 74. T. Jeník , 88. T. Spousta
9

Domácí Klecany přivítaly na svém hřišti velmi kvalitní celek z Příbrami. Ten svoje kvality náležitě prokázal hned sedmi zásahy do domácí branky a odvezl si tak všechny tři možné body. Hosté zvládli v prvním poločase vstřelit čtyři góly za devatenáct minut, což jasně dokazuje jejich aktuální formu. Kralupy naopak ztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedení a drsná otočka

Do utkání paradoxně lépe vstoupili domácí, kteří si zvládli vypracovat územní, herní a dokonce i gólovou převahu. Spartak se snažil najít svou tíženou dynamiku, dlouho se to ale nedařilo. První zásah přišel hned ve 13. minutě, když dobře zakončil domácí Dvořák - 1:0.

 

Hosté si dali ještě dalších 11 minut na rozkoukání, to co následovalo ale stálo za to. Pro domácí smrtelná dvacetiminutovka začala ve 24. minutě. Po skvělém napadání a chybě stoperů se k míči dostal aktivní Jeník a vyrovnal na 1:1. Neuplynulo ani dalších 5 minut a Spartak šel do vedení. Po další chybě obránce se k míči dostal Buchta a poslal hosty do výhodnější pozice - 1:2.

 

A následoval další zásah hostujícího kanonýra. Buchta se opět ujal role zakončovatele, tentokrát si stoupl k zahrávání přímého kopu, trefil se skvěle a Spartak rázem vedl už o dvě branky - 1:3. Střelec navíc v závěru dokonal hattrick, když se ujal pokutového kopu a nedal brankáři Hrkalovi šanci - 1:4. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Druhý hattrick a dominance Spartaku

Příbram nehodlala ze svého tlaku ustoupit ani v poločase druhém. Hned v 60. minutě se tak střílelo znovu a znovu efektivně. Jeník po individuální akci navýšil už na 1:5 a domácí na tom byli už definitivně beznadějně. Nic nevylepšil ani další zásah Spartaku, o který se postaral znovu Jeník. Po další sólové akci se skóre měnilo už na 1:6!

 

Poslední zásah Spartak přidal v 88. minutě, když se trefil Spousta a uzavřel tak velkou spoustu hostujících zásahů. Po přihrávce kapitána Slepičky zakončil a stanovil konečný výsledek zápasu - 1:7. Tímto výsledkem tedy zápas skončil.



Ohlasy k zápasu



Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi špatně, pak jsme ale hru výrazně zlepšili. Výhra byla zcela zasloužená, škoda neproměněných šancí.



Sestavy


MSK Klecany
F. Hrkal [-] - P. Svoboda [-] (71. D. Žampach [-] ) , O. Dvořák [-] (78. M. Černý [-] ) , L. Urban [-] (71. D. Bartoš [-] ) , F. Mančal [-] , O. Průcha [-] , L. Smíšek [-] , M. Sváta [-] (63. P. Novák [-] ) - F. Vaktor [-] , M. Šanda [-] (63. J. Dvořák [-] ) , D. Průcha [-]

Spartak Příbram
V. Dušek [-] - M. Slepička [-] , D. Morav [-] (60. M. Srch [-] ) , P. Buchta [-] (46. T. Spousta [-] ) , T. Jeník [-] (75. D. Prokeš [-] ) , T. Zápotočný [-] (67. M. Hejduk [-] ) , D. Vošmik [-] , K. Češka [-] , J. Hotový [-] , T. Prokeš [-] , T. Balík [-]

ŽK: 71. F. Mančal .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: CHALUPA Martin - BABÁK Jan, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů