EXPERT TIP - 15.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 11.11.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Richard Kinter

Hráč B-týmu FK Kralupy 1901, trenér mládeže, hlasatel, občasný správce hřiště, fanoušek pražské Sparty a osobnost kralupského fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

Mladíci z Kladna mají za sebou sérii čtyř remíz a společně s Jinočany jsou mezi týmy v této „disciplíně“ králi. Svoji roli potvrdí i v tomto utkání, avšak pouze v prvním poločase. V tom druhém nakonec překlopí skóre na svou stranu a houževnatého soupeře přestřílí o jednu branku.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

pozn. redaktora: Utkání se již odehrálo.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky bude dle mého názoru plný nasazení a osobních soubojů. Více však věřím domácím. Z jakého důvodu vám neřeknu, sám to nevím.

Tip experta: 1 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Druhý tahák posledního kola podzimu. Zde nemohu jinak, než se řídit srdcem a věřit ve výhru Kaučuku na domácím Městském stadionu V Olších. Věřím, že kluci pro výhru udělají vše, co je v jejich silách a nechají na hřišti 1901%.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Votice jsou po první polovině soutěže bohužel jasným kandidátem na sestup. Věřím v jejich o něco silnější jaro, ale podzimní část zakončí pátou prohrou v řadě, a tři body tak zůstanou partě kolem kapitána Tomáše Volka.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Souboj prvního se třetím. Tahák posledního kola. Pokud chce být Vestec přes zimní přestávku na dostřel, musí vyhrát, a odčinit tím tak i domácí prohru s Podlesím, kterou málokdo očekával. Minimálně já jsem ji tedy nečekal... V tomto šlágru očekávám kvalitní a okulahodící fotbal z obou stran a kdybych si mohl vsadit u nějaké sázkové kanceláře, vsadil bych veškeré své jmění na neprohru domácích. Tak snad neskončím po tomto utkání pod mostem...

Tip experta: 1 17 - 17 - 66 %
Komentář experta:

Čtvrteční předehrávka posledního kola slibuje vyrovnaný boj až do samého závěru. Postavení a statistiky favorizují Podlesí. Jenže statistiky jsou jako bikiny. Nápovědí hodně, ale neprozradí všechno. Zkusím zde tipnout, že branku vstřelí oba týmy, ale výhry se dočkají Klecany, které v čele s kanonýrem Hrdinou udolají soupeře o jeden jediný gól.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Slánskou rezervu čeká na závěr podzimní části sezóny snad nejdelší výjezd a na jejich hře to bude zpočátku znát. Toho domácí využijí, vybudují si náskok a zvládnou si ho pohlídat až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Ladislav Beran 4
3. Radim Mudrik 3
4. Julie Ketmanová 2
5. Radka Sabová 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.