3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:15

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves opět prohrála, tentokrát si na ní smlsly Kralupy


Branky


10

Domácí Kralupy na svém hřišti přivítaly druhý nejhůře postavený celek soutěže z Nelahozevsi. Čtvrtý klub tabulky vstřelil tři branky a pohlídal si jednoznačnou výhru. Nelahozeves se snažila, opět to ale nevyšlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po první polovině

Domácí šli do zápasu v roli jasného favorita, což se velmi rychle začalo projevovat i kvalitativně na hřišti. Hostům ale nejde upřít snaha, kterou se prezentovali už od úvodních minut.

 

Kralupy ale prokázaly výrazně větší efektivitu ve vápně i mimo něj. Hned ve 22. minutě se skóre měnilo poprvé. Po nedostatečném dostoupení hostující obrany se k míči dostal domácí Janíček, který povedeným obstřelem překonal brankáře Fialu - 1:0.

 

Druhá branka domácích přišla ve 37. minutě. Po křižném, přízemním balónu se domácí dostali do dobré příležitosti, která vyústila ve finální přihrávku na volného Krejzu a ten navýšil na 2:0. Tímto výsledkem první poločas také skončil, domácí se tak pochopitelně nacházeli v jasně lepší pozici, Nelahozeves naopak měla do dotahovat.

Potvrzení výhry a marná snaha hostů

Domácí Kralupy šli do druhého poločasu ve stabilní pozici a byla to tak Nelahozeves, která se musela snažit o aktivní, ofenzivní styl hry. Nutno řici, že v průběhu druhé poloviny hosté ukázali, že mají své kvality. Žádný zásah ale z akčních pokusů nevzešel a je jen paradoxem to, že to byli domácí, kteří zvládli své vedení v závěru ještě navýšit a zmařit tak kompletně hostům naději na alespoň trochu přijatelný výsledek.

 

Po centru z levé strany se do míče opřel Pakandl a podél brankáře navýšil na konečných 3:0 pro domácí. Tímto výsledkem utkání skončilo, domácí tak brali vše a hosté se museli opět spokojit bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Už bychom chtěli urvat nějaké body, ale nedaří se nám. Manšaft je z výsledků pochopitelně frustrovaný, musíme se zvednout. Celkově jsme odehráli dobré utkání.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - J. Emmer [-] , J. Řezníček [-] (67. V. Pakandl [-] ) , Š. Janíček [-] (85. D. Klier [-] ) , M. Houška [-] , T. Petr [-] (76. P. Šultes [-] ) , R. Culek [-] , M. Glogas [-] (30. M. Houžvička [-] ) , L. Krejza [-] , D. Hemr [-] , M. Řenč [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - V. Vymětalík [-] (85. V. Syblík [-] ) , R. Kochman [-] , E. Melnyk [-] , P. Tryhuk [-] (53. M. Hrnčíř [-] ) , R. Šimek [-] , D. Kulhánek [-] , A. Janovský [-] (76. M. Pekárek [-] ) , L. Bucha [-] , J. Holý [-] (76. O. Melmuka [-] ) , T. Buldra [-]

ŽK: 48. D. Hemr - 38. R. Kochman , 72. V. Vymětalík .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích