Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vyrovná na partie: Jindřichův Hradec dělal body s Mariánskými Lázněmi


Branky


15

Litr tabulky se představil a na hřiště Jindřichova Hradce, a jednalo se o velmi zajímavý souboj, který přinesl bitvu až do posledních vteřin utkání. Duel ale nakonec nepoznal vítěze, a tak si týmy body musely dělit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Dvě stovky diváků tak měli možnost sledovat velmi zajímavou bitvu, která měla pro domácí fanoušky pozitivní rozuzlení i po konci prvního poločasu. Domácí poslal do vedení ve 22. minutě Ondřej Praveček, jehož povedená branka zajistila domácímu celku vedení po celý zbytek prvního poločasu. Měli jsme možnost sledovat vícero zajímavý šancí, avšak většina z nich byla eliminována jinak velmi dobře fungujícími obranami.

Drama půle druhé

Divácky zajímavějším poločasem byl právě poločas druhý, neboť jsme se dočkali velmi zajímavé závěrečné bitvy o body.


O první radost premianta soutěže se postaral v 63. minutě Miroslav Peška, jehož branka utkání poprvé vyrovnala. Zásluhou velké bojovnosti domácího celku se Jindřichův Hradec dostal podruhé v utkání do vedení. Toto vedení zařídil v 82. minutě Michal Mischnik. V tu dobu to vypadalo, že Jindřichův Hradec obere o body papírově silnějšího soupeře. Fotbalová Štěstěna ale nakonec stála při mariánských lázních, neboť v 89. minutě Michal Drahorád vyrovnal celý duel, a tak domácí brali pouhý bod.


V příštím kole nás čeká velmi zajímavý přímý souboj o první místo v tabulce, Mariánské Lázně na domácí půdě vyzvou Příbram B. Jindřichův Hradec změří síly na hřišti Sokolova.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
T. Cettl [-] - J. Jaroš [-] , M. Mischnik [-] (92. P. Fical [-] ) , O. Praveček [-] , F. Waník [-] , M. Rezek [-] (34. M. Petr [-] ) , M. Janák [-] (90. Z. Wölfl [-] ) , R. Mischnik [-] , J. Rejthar [-] , P. Hauser [-] , A. Licehamr [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - J. Dvořák [-] , D. Cinkanič [-] , M. Brož [-] , M. Šimek [-] - D. Skopový [-] (75. M. Skopový [-] ) , P. Řezáč [-] , F. Renza [-] (60. M. Drahorád [-] ) , M. Kapolka [-] (60. J. Hošek [-] ) , M. Štůla [-] (46. M. Peška [-] ) - P. Holub [-] (75. M. Buršík [-] )

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kvaček Jan - KLÍR Jonáš, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tým na pomezí jihu a vysočiny našel konečně fotbalovou tvář, ale vedoucí tým tabulky bude silný oříšek, který nerozlousknou. Hosté zde vyhrají.