4:1
(1:0)
70. J. Mareš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně slaví další výhru: V jednoznačnému duelu zdolaly Hořovice


Branky


6. M. Kapolka , 50. M. Kapolka , 51. F. Renza , 86. M. Peška - 70. J. Mareš (p.)
23

Mariánské Lázně se v rámci osmého kola soutěže předvedly na domácí půdě v tom nejlepším světle. Jejich organizovaný a velmi dobrý výkon znamenal jednoznačnou výhru nad celkem z Hořovic. Ten se musel smířit s poměrně vysokou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapolka jediným střelcem půle

Právě Martin Kapolka je v letošním ročníku střelcem, na kterého se lze bezesporu spolehnout. Jeho výkony jsou jednoznačné, a svému týmu napomohl i tentokrát- obstaral totiž jedinou branku první půle, a sice trefou v šesté minutě.


Domácí se tak ujali vedení hned z kraje utkání, a tento náskok již vydržel až do konce půle, neboť se zbylými pokusy si hostující obrana dokázala poradit.

I ve druhé půli aktivnější domácí

Ve druhém poločase byli opět aktivnější právě domácí, kteří dokázali tvořit velmi zajímavé šance, a tak jsme se poměrně brzo dočkali druhé branky, o kterou se postaral opět Martin Kapolka, Jehož trefa v 50. minutě znamenala dvoubrankové vedení pro Mariánské Lázně.


Na domácího hrdinou velice dobře navázal další střelec, který poslal domácí již do tříbrankového vedení. V 51. minutě se prosadil Filip Renza, a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto.


Hořovice se nakonec dočkaly Vytouženého snížení, o které se postaral 70. minutě po proměněném pokutovém kopu Jiří Mareš. Pro hostující celek to ale byla jediná cena útěchy tohoto duelu, neboť v závěru utkání upravil domácí Miroslav Peška na konečných 4:1 pro domácí Mariánské Lázně.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - J. Hošek [-] (59. D. Skopový [-] ) , M. Brož [-] , D. Cinkanič [-] , M. Šimek [-] , J. Dvořák [-] - F. Renza [-] (59. P. Řezáč [-] ) , M. Štůla [-] , M. Kapolka [-] (74. M. Skopový [-] ) , D. Pěček [-] (74. M. Peška [-] ) - P. Holub [-] (81. M. Buršík [-] )

SK Hořovice
O. Beran [-] - O. Bělohlávek [-] , P. Buben [-] (74. R. Vokůrka [-] ) , L. Landa [-] , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , Š. Šíma [-] (77. J. Kalina [-] ) , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-] (88. J. Král [-] )

ŽK: 70. D. Pěček , 79. D. Skopový - 46. Š. Šíma .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - LAFEK David, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Tomáš Korelus
Tip experta: remíza

Mariánky v laufu, ale defenzivně laděné Hořovice pokud ustojí úvod, branku neinkasují, bod uhlídají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů