J. Mareš 12. (p.)
P. Buben 34.
F. Čapek 83.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po remízách opět na vlně: Hořovice na domácí půdě zdolaly Klatovy


Branky


12. J. Mareš (p.) , 34. P. Buben , 83. F. Čapek - 36. M. Lukeš
20

Hořovice jsou rovněž jedním z celků, který si od počátku letošního ročníku vede poměrně dobře. To se odráží i v průběžné tabulce, kde Hořovicím patří čtvrtá pozice. Poslední odehrané kolo rovněž lze považovat za velmi dobře zvládnuté- domácí porazili Klatovy rozdílem dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání odpálila až penalta

Po relativně vyrovnaném úvodu utkání otevřela až nařízená penalta ve dvanácté minutě, kterou s velkou grácií proměnil Jiří Mareš, a domácí tak vyslal do vedení. Tato situace tak odstartovala několik dalších zajímavých příležitostí, kterým mohly přihlížet bez mála dvě stovky diváků.


Do dvoubrankového vedení domácí Hořovice poslal Patrik Buben ve 34. minutě. Jeho radost ale paradoxně moc dlouho nevydržela, jelikož se velmi rychle na to, konkrétně ve 36. minutě, prosadil Michal Lukeš, který poslal hosty zpět na rozdíl jediné branky. Tento stav nám vydržel až do konce první půle, kterou tak, relativně těsně, ovládli domácí.

Rozhodující gól ve třiaosmdesáté

Právě třiaosmdesátá minuta nakonec definitivně rozhodla o tom, že se hostujícím fotbalistům nepodaří vybojovat remizový stav. O branku, která domácím, v tomto duelu již podruhé, dala náskok dvou branek, se postaral Filip Čapek, který se na hřiště dostal až po střídání ve druhé půli.


Utkání tak nakonec ovládli domácí, a připsali si tak další důležité body v boji o přední příčky soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jiří Mareš: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a byli jsme aktivní, dobrý na míči. Z toho vyplynula penalta a vedení, posléze druhý gól a vypadalo to na jednoznačný průběh a poměrně snadné vítězství. Pak ale bohužel přišla zbytečná ztráta u vápna, faul a soupeř z první střely na branku snížil. Druhá půle již z naší strany nebyla tak dobrá jako první, trochu jsme vypadli na 20 minut ze hry a soupeř na chvíli vyrovnal hru, ale stále jsme šance měli hlavně my a ke konci ještě jednu proměnili. Za mě zasloužená výhra především za první poločas a vůli po vítězství jsme měli větší než soupeř. Teď jedeme urvat body do Mariánek.

SK Klatovy 1898
Matěj Spěváček: Bohužel rozhodl první poločas a už jeho úvod. Soupeř, který byl velmi kvalitní, si to bohužel nenechal jakkoli vzít. My jsme se ve druhé půli zlepšili, ale žádnou pořádnou šanci na to, abychom srovnali, jsme si bohužel nevytvořili, což nás stálo důležité body.



Sestavy


SK Hořovice
O. Beran [-] - P. Bašík [-] (46. F. Čapek [-] ) , O. Bělohlávek [-] (81. T. Kos [-] ) , P. Buben [-] (56. R. Vokůrka [-] ) , L. Landa [-] (90. J. Kalina [-] ) , N. Wacker [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , F. Velfl [-] , F. Holík [-] (81. T. Vaněk [-] ) , L. Prokop [-] (65. A. Presl [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Lávička [-] (81. O. Mareš [-] ) , M. Ferko [-] , M. Málek [-] (46. A. Vacek [-] ) , J. Janota [-]

ŽK: 76. F. Čapek , 87. L. Puchmertl , 89. J. Smetana , 90. J. Mareš - 60. F. Velfl , 60. M. Janda , 64. L. Prokop , 84. J. Janota , 88. F. Holík , 89. O. Mareš . ČK: 88. M. Málek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TUPÝ Petr, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích