0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:30

7.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně pokračují v krasojízdě: Před domácím publikem vyhasla domažlická Jiskra


Branky


19

Mariánské Lázně jsou v letošním ročníku týmem, který bude jen velmi obtížně zastavitelný, a tak nebylo žádným překvapením, že se jednalo o jasného favorita tohoto duelu. Domažlická Jiskra na domácí půdě předvedla poměrně srdnatý výkon, který, minimálně z úvodu, mohl soupeře zaskočit. Střet s realitou byl ale nakonec neúprosný, a body tak brali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vedení již v půli

Nejednalo se ale o nějaký naprosto přesvědčivý výkon, jak by se na první pohled mohlo zdát. Minimálně prvních deset minut hry patřilo domácím, kteří byli velmi aktivní, a favoritovi tak přidělávali poměrně dost práce.


Po prvních deseti minutách ale přišel poměrně nepříjemný budíček, kdy se hosté dostali na svou hru, a od té doby to bylo pro domácí velmi těžké. Mariánské Lázně se dostaly do vedení úderem šestnácté minuty díky trefě Jana Dvořáka. Toto vedení hostům vydrželo až do konce prvního poločasu.

Peška, autor pojistky

Lídr tabulky úspěšně zvládl i druhou půli utkání, ve které přidal druhou branku, a definitivně si tak pojistil výhru dvoubrankovým rozdílem.


O onu osudovou branku, která rozhodla o tom, kam poputují tři body, se postaral Miroslav Peška v 57. minutě utkání, a stal se tak posledním střelcem tohoto utkání. Tři body pro Mariánky tak znamenají náskok dvou bodů na průběžně druhou Příbram. Třetí místo patří Aritmě.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Prvních deset minut patřilo soupeři, ale pak jsme hru nejen srovnali, ale v podstatě do konce poločasu jsme se lépe pohybovali a vytvořili si několik velmi dobrých příležitostí. Proměnili jsme jedinou, když se krásnou střelou z hranice šestnáctky prosadil výborně hrající stoper Jan Dvořák… 2.poločas jsme pokračovali ve velkém nasazení a v 57.minutě po rychlé akci a finální přihrávce Kapolky se z blízka trefil Míra Peška.Domácí se snažili, zkoušeli s tím něco udělat, ale my jsme byli v obraně velmi pozorní, a nic jsme jim už nedovolili.Naopak ve velké šanci neuspěl náš Jan Hošek, a tak skóre zůstalo stejné. Hráče chci dnes pochválit za přístup i nasazení po celý zápas, jen si neodpustím jim připomenout některé ležérnosti, kterými si zápasy někdy sami komplikují… Jsme všichni moc rádi, že bodujeme a daří se nám unikat spodku tabulky. Znovu opakuji, že nikdo z nás nechce zažívat to, co loňský podzim, je to pak strašně náročné, hlavně na psychiku mladých hráčů.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Strolený [-] - V. Černý [-] (62. S. Staněk [-] ) , D. Sedláček [-] , L. Janča [-] (86. Š. Knopp [-] ) , J. Secký [-] (86. O. Rejthar [-] ) , J. Kolerus [-] , P. Voves [-] , F. Copák [-] (77. J. Řezníček [-] ) , T. Soběhart [-] (77. D. Žák [-] ) , T. Korelus [-] , M. Hojda [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - J. Dvořák [-] , D. Cinkanič [-] , A. Beránek [-] , M. Šimek [-] - M. Kapolka [-] (77. J. Hošek [-] ) , M. Drahorád [-] , M. Buršík [-] (69. D. Pěček [-] ) , . Tapia [-] (62. D. Skopový [-] ) , M. Štůla [-] - M. Peška [-] (62. P. Holub [-] )

ŽK: 90. M. Drahorád .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fencl Jakub - KASTL Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza