1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:15

5.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když rozhodne první čtvrthodina: Klatovy berou bod ze souboje na půdě Plzně


Branky


21

Petřín Plzeň se dlouhodobě vyznačuje velmi dobrou hrou na domácí půdě, a v rámci pátého kola Divize A dostali plzeňští fotbalisté možnost tuto roli potvrdit. Klatovy ale předvedly velmi dobrý a koncentrovaný výkon, díky kterému Petřín nezískal tři body, ale pouze jeden. Utkání navíc bylo rozhodnuto po první čtvrt hodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start, rychlá odpověď

Domácí fotbalisté vlastně de facto z úvodu potvrzovali svou schopnost hrát na domácí půdě velmi dobrý fotbal. Do vedení se Petřín dostal už v jedenácté minutě, kdy se prosadil Zdeněk Šimáně, a poslal tak Plzeň do vedení, které vlastně, vzhledem k okolnostem, nebylo nějak moc překvapivé.


Vyrovnání ze strany Klatov ale přišlo velice brzy. Čtrnáctá minuta a Martin Lávička, který tak celý průběh zvrátil do stavu nerozhodného. Oběma týmům tento stav vydržel až do konce první půle. To ale místní diváci ještě nevěděli, že sledují i konečný výsledek utkání.

Druhá půle aktivní, ale bez branek

Druhý poločas Klatovy svého soupeře velmi nepříjemně tlačily, tvořily si šance, a celý tým byl celkově velmi nebezpečný. Ani jednomu týmu se ale nepodařilo využít ani jednu z několika příležitostí, a tak se ve finále body dělily.


To pro Plzeň znamená sedmé místo s osmi body na kontě, Klatovy jsou s pěti body dvanácté.



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898
Milan Mészáros: Před zápasem bychom určitě bod brali, Petřín je doma velmi silný, ale po zápase mám smíšené pocity. I přesto, že v první půli byl Petřín více aktivní, ale až na gól a penaltu neproměnil žádnou šanci, my jsme šli z brejku sami na bránu a špatně vyřešili. Druhou půli jsme začali úplně jinak, zatlačili jsme Petřín, měli spoustu standardek a závarů, plus šli 2x ještě sami na bránu, ale nic neproměnili. Přesto si bodů vážíme a musíme ho potvrdit výhrou doma.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] , A. Kohout [-] , P. Bednář [-] , P. Klich [-] , J. Mudra [-] , Z. Šimáně [-] (75. O. Vinkler [-] ) , L. Maxa [-] (61. M. Provod [-] ) , J. Flachs [-] (61. J. Treml [-] ) , V. Lisý [-] , L. Nový [-] (75. D. Vodrážka [-] )

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - M. Lukeš [-] (71. A. Vacek [-] ) , F. Velfl [-] (89. T. Vaněk [-] ) , F. Holík [-] (71. J. Janota [-] ) , L. Prokop [-] (89. M. Málek [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Lávička [-] , A. Presl [-] (75. O. Mareš [-] ) , M. Ferko [-]

ŽK: 72. J. Treml , 92. A. Demeter - 28. M. Janda , 60. Z. Krejčiřík , 79. A. Vacek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAIELLO Francesco - JAKL Tomáš, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích