0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 10:30

1.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Jiskru zhasla Soběslav! Domácí v prvním utkání sezóny neuspěli


Branky


19

Divizní ročník na svém hřišti zahájily také Domažlice, které na své půdě přivítaly loňského vicemistra- Soběslav. Utkání slibovalo velmi zajímavý souboj, ve kterém ale byli jasnými favority právě hosté. Celé utkání nakonec rozhodlo velmi důležitých sedm minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bojovná, ale bez branky

Prvních 45 minut utkání přineslo vyrovnanou bitvu, která asi ani nemohla dopadnout jinak, než právě remízou. Oba týmy se střídaly v útočných a obranných fázích hry, a celkově tak na 150 diváků sledovalo velmi zajímavou bitvu, která bavila snad celé místní publikum.


Dokonalosti ale chyběla branka, která by alespoň naznačila možný vývoj utkání.

Dumbrovský hrdinou druhé půle

Po nerozhodné první polovině střetnutí se hosté opět dostávali do herní převahy, která nakonec přinesla rozuzlení doposud velmi vyrovnanému utkání. O první branku se v padesáté minutě po proměněném pokutovém kopu postaral Dominik Dumbrovský, který tak hosty vyslal do lehkého, ale přes to velmi důležitého, vedení. Hosté po této brance s tlakem nepřestali, ba naopak. Pokračující nátlak na branku domácích skončil druhým gólem, který již definitivně rozhodl o tom, kdo si odnese první body sezóny. Na 2:0 upravil stejný střelec, jako v případě úvodní branky, v sedmapadesáté minutě.


Soběslav tak nakonec dokázala potvrdit roli favorita, jakkoli bylo celé utkání po dlouhou dobu nerozhodnou záležitostí. Domažlice tak zabojují o první body příští týden na hřišti Rokycan.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
D. Daněk [-] - K. Bílik [-] (78. S. Staněk [-] ) , L. Janča [-] , F. Copák [-] , J. Kolerus [-] (83. A. Vlček [-] ) , V. Černý [-] , T. Soběhart [-] (55. P. Voves [-] ) , D. Sedláček [-] , T. Korelus [-] , J. Sojka [-] , M. Hojda [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - T. Kubart [-] , J. Větrovský [-] , F. Vaněk [-] , M. Hromada [-] (79. M. Coufal [-] ) - P. Bouchal [-] , A. Kutner [-] , J. Vítovec [-] , V. Hoffmann [-] - T. Hájek [-] , D. Dumbrovský [-] (69. V. Dvořák [-] )

ŽK: 4. F. Copák , 88. J. Sojka - 63. D. Dumbrovský , 84. T. Hájek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - TALPÁŠ Petr, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: výhra hostů

Soběslav si nasadila laťku hodně vysoko po minulé sezone. Myslím si, že s Benfikou vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích