Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 10:15

1.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma brala na hřišti Mariánek tři body, i rekord Divize! Takuya Hagino získal červenou kartu po 10 vteřinách hry!


Branky


18

Aritma Praha vstoupila do sezóny na půdě Mariánských Lázní velmi úspěšně. Na zisk svého prvního plného počtu bodu v novém ročníku se tak nemuselo čekat příliš dlouho. Domácím v utkání nevyšlo mnoho příležitostí, a tak platilo klasické sportovní klišé- nedáš, dostaneš. A to hned třikrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní vstup pro hosty, a velké problémy pro Mariánské Lázně

Od samotného počátku jsme měli možnost vidět velmi svižný fotbal z obou stran, což ocenili zejména diváci, pro které se muselo jednat o velmi příjemný sportovní zážitek.  Stovka místních fandů ale sledovala velkou aktivitu hostujícího celku, který si první velkou příležitost vytvořil již v patnácté minutě. Střela se ale odrazila od tyče, a tak byli hosté, pro tento okamžik, zachráněni.


Aritma ale postupně převzala kontrolu nad utkáním, a po prvních neproměněných příležitostech přišla branka, která hosty poslala do vedení. Ve čtyřicáté minutě se prosadil Jiří Vožický, na jehož branku o tři minuty později navázal David Macháček. Mariánské Lázně nedokázaly tlaku hostujícího celku odolat, a tak se do šaten odcházelo za nepříznivého stavu právě pro domácí, kteří prohrávali rozdílem dvou branek.

Dokonáno jest, tři body do Prahy

Ve druhé půli nedošlo k žádnému výraznému přesunu sil, a tak to byla stále pražská Aritma, která utkání jednoduše řečeno ovládla. O poslední branku utkání se v šedesáté minutě postaral Martin Červený, a hosté tak oslavili svůj letošní první bodový zisk. Ten těší o to více, že se utkání obešlo bez inkasované branky.


Pražský celek si ale odnesl ještě jeden velmi zajímavý rekord. V sedmaosmdesáté minutě se na hřiště dostal  Takuya Hagino, kterému se po smolné situaci podařilo obdržet červenou kartu po deseti vteřinách na hřišti. Tato kuriozita tak lehce ozdobila utkání, ve kterém byli hosté jinak nekompromisní.

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Utkání se nám nepodařilo, jak se říká, den blbec…Nevyšlo nic…Vstup nebyl špatný, ale nevyužili jsme jednu velkou šanci a pak jsme začali být nervózní, nepohlídali si roh a hráče na přední tyči a o chvilku později po obrovské chybě inkasovali další gól…Po pauze jsme vyměnili dva hráče, brzy přidali dalšího útočníka a opět jsme měli dobrou příležitost dát kontaktní gól…nepovedlo se a naopak po našem špatně sehraném signálu při rohu se soupeř dostal ke kontru, který přetavil v třetí gól a bylo hotovo…Už to byla jen křeč a frustrace a soupeř, který má velkou kvalitu, zaslouženě vyhrál…Hráči se z toho snad brzy oklepou, charakter týmu je na vysoké úrovni a já věřím, že Lázně budou hrát v divizi důstojnou roli, a potvrdí se to už za týden v Klatovech…

SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Jsme rádi, že jsme do nového ročníku vstoupili vítězně, a to i proti výrazně posíleným Mariánským Lázním, kde se letos budou body sbírat velmi těžce. Těší mě to tím více, že se podařilo utkání uhrát s nulou v zádech, což je vždy velmi příjemné plus. Ta červená karta je opravdu cosi nevídaného, ale upřímně… ten hráč je hrozně hodný člověk, a došlo k tomu spíše omylem, ale rozhodně ne úmyslem.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - D. Cinkanič [-] , M. Brož [-] (46. M. Skopový [-] ) , M. Šimek [-] , J. Dvořák [-] - M. Kapolka [-] (46. M. Buršík [-] ) , F. Renza [-] (61. M. Peška [-] ) , D. Pěček [-] (81. M. Štůla [-] ) , D. Skopový [-] , M. Drahorád [-] - P. Holub [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - M. Červený [-] (67. D. Dostál [-] ) , M. Komárek [-] (90. L. Kozohorský [-] ) , A. Novotný [-] (67. V. Musil [-] ) , D. Macháček [-] (87. T. Hagino [-] ) , J. Mareš [-] , S. Kubr [-] , V. Lőffler [-] , Š. Dostál [-] , J. Vožický [-] , T. Ielitro [-]

ŽK: 24. J. Mareš , 66. A. Novotný , 93. Š. Dostál . ČK: 87. T. Hagino .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - PENA Miroslav, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít pokračovat v čem skončili minulou sezonou. Odchody nahradili novými tvářemi, troufám si říct, že to bude od nich úplně jiný podzim než minulou sezonu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích