3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany si v Městečku zkomplikovaly situaci


Branky


12

Městečko mohlo hrát předposlední zápas sezóny v klidu, naopak pro Lišany se jednalo o velmi důležité utkání. Zelenobílí se potřebují zachránit a body z Ohnivec arény by se hodily. Domácí ale neponechali nic náhodě, dali do zápasu všechno a dotáhli zápas do vítězného konce. Pro Lišany se tak situace velmi zkomplikovala...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Na první velkou šanci se nečekalo vůbec dlouho a hned z toho mohl být nádherný gól! Haifler zachytil dlouhý nákop, z pozice stopera si vyměnil několikrát míč s Medřickým, který lišanského středního obránce poslal průnikovkou do šestnáctky, kde měl Haifler na noze gól, ale branku přestřelil. Městečko tak dostalo slušnou facku na začátek zápasu, která ale měla pozitivní efekt. Hned v 5. minutě se domácí z přežité gólovky oklepali a šli do vedení. Přetažený centr vracel ze zadní tyče do ohně Otcovský, míč si našel Jůna a hlavou uklízel - 1:0.

 

Blízko k navýšení skóre byl Otcovský, ale pumelicí z hranice šestnáctky mířil nad. Městečko šlo za další brankou, ale proti byl brankář Řepka. Nejprve vytahoval nepříjemnou střelu na roh, po kterém se k zakončení dostal Urban, jehož technická střela skončila na břevně. Následovala dorážka a znovu skvělý Řepka, který držel svůj tým ve hře. Lišany si také dokázaly vytvořit nebezpečné šance, v jednom případě musel zasahovat Abrahám, který nadále držel čisté konto.

Městečko si zápas pohlídalo

Pokud chtěly Lišany se zápasem něco udělat, urvat nějaké body ve své nejisté situaci, musely se do utkání co nejdříve vrátit gólem a pokusit se zlomit utkání na svou stranu. Proti zkušenému týmu Městečka tedy dost těžký úkol. První střelecký pokus měl na kopačce Kučera, ale jeho pokus k tyči Řepka lapil. Čas plynul a další branka nepřicházela. Hostující celek chtěl, snažil se, ale udeřilo na druhé straně.

 

V 70. minutě Bok poslal průnikovku na Otcovského, jehož křížná střela skončila i přes snahu skluzujícího Hrbka za zadní tyčí - 2:0. Zelenobílí se snažili kontaktní brankou vrátit do zápasu, ale domácí si zápas hlídali a v závěru přidali třetí branku. Otcovský našel levačkou na hranici penalty Urbana, který trkl do míče přesně k tyči a bylo hotovo - 3:0. Lišany tak musí doufat a dát do posledního utkání sezóny všechno, bohužel ani to nemusí stačit...



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Do zápasu jsme vstupovali s tím, že chceme vyhrát bez spekulací, že nebudeme hrát naplno. Věděli jsme, že hosté budou chtít ve své situaci dát do zápasu všechno, že mají silný střed hřiště, což se potvrdilo. Lišany měly v zápase šance, ale neproměňovaly je. My jsme šli do vedení, soupeř mohl srovnat, ale zase neproměnil. Ve druhém poločase jsme pak dvěma góly pečetili své vítězství. Zápas to ale nebyl vůbec jednoduchý.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, kapitán: Zápas, který jsme potřebovali zvládnout, abychom si možná zajistili záchranu a vše měli ve vlastních rukou. Bohužel jsme tento zápas nezvládli a připravili jsme se tím o výhodu, spíše naopak jsme pohřbili naše šance na záchranu. Teď to nemáme ve svých rukou a musíme doufat v zázraky.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , V. Hlavatý [-] , J. Ryba [-] (86. M. Klymov [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-] , T. Heger [-] (46. Z. Bok [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] , J. Hildebrand [-] (72. V. Hamouz [-] ) , F. Laki [-] , V. Mutinský [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (74. T. Kováčik [-] ) , T. Hrbek [-] , J. Feher [-] (84. J. Hamouz [-] )

ŽK: 67. J. Hadrava - 23. J. Paseka .
Hráči zápasu: Z. Bok , J. Hadrava , J. Urban , R. Otcovský - M. Medřický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - MATĚJČEK Milan, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra domácích

Lišany přijíždí na těžkou půdu do Městečka. Domácí na jaře jsou na své půdě velice silní a skoro stoprocentní. Myslím si, že s přehledem vyhrají.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích