6:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov viděl tři červené karty a z Městečka si odvezl šest kusů!


Branky


6. J. Urban , 28. J. Urban , 45. P. Šnídl (p.) , 73. P. Šnídl , 86. J. Urban , 90. R. Otcovský - 21. V. Kononets , 27. J. Koc
13

Zajímavé utkání bylo k vidění také v Městečku. Pavlíkov dokázal otočit během prvního poločasu skóre na svou stranu, těsně před odchodem do kabin ale přišla druhá žlutá pro kapitána Bureše, následoval pokutový kop a z poločasového vedení se rázem radovali domácí. Druhý poločas přinesl další dvě červené pro hosty, kteří nakonec dohrávali v devíti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se měnilo jako na houpačce

Vstup Městečka do utkání není v poslední době vůbec dobrý. V domácím zápase s Pavlíkovem ale Ohnivci tuto nelichotivou tradici přerušili a hned v 6. minutě šli do vedení. Autové vhazování na menším domácím hřišti je pro Městečko obrovskou výhodou, což svěřenci Stanislava Jansy dokazují snad v každém zápase. Ani tento duel nebyl vyjímkou, Šnídlův dlouhý aut v šestnáctce tečoval Urban a domácí se mohli radovat - 1:0.

 

Utkání bylo vyrovnané co se týče průběhu a od 21. minuty také na skóre. Premiérový gól si po přesném zakončení připsal Kononets - 1:1. O šest minut později hosté své vedení navýšili, když se prosadil hlavou sváteční střelec Koc - 1:2. Domácí zareagovali na dva rychlé góly nejlépe, jak jen mohli. Hned o minutu později po druhé inkasované brance Šnídl našel před brankářem osamoceného Urbana a ten se nemýlil - 2:2.

 

Oba celky si vypracovaly během první půle zajímavé momenty, ale skóre se prozatím neměnilo. Už se zdálo, že půjdou oba týmy do kabin za nerozhodného stavu. Ve 43. minutě si nechal dát žlutou kartu za protesty kapitán Bureš, který o dvě minuty později fauloval domácího hráče ve vlastní šestnáctce a uviděl druhou žlutou. Nejenže oslabil svůj tým, ale do šatny nabídl soupeři pokutový kop, který zužitkoval Šnídl - 3:2. Gólová přetahovaná tak měla šťastnější konec pro Městečko.

 

 

Chyběl brankář a dva vyloučení

I když měl Pavlíkov v poli o jednoho hráče méně, tak byl na začátku druhé půle aktivnější a vytvářel si i zajímavé šance na vyrovnání. Žádná se ale neujala. Do druhé půle se Benada přesunul z branky na stopera a mezi tři tyče šel Jiroušek, což také není plnohodnotný brankář, který Pavlíkovu v posledních zápasech chybí a dost možná i proto není tento celek tak suverénní jako doposud.

 

Městečku trvalo než se do svého soupeře dostal a než se prosadil také gólově. To změnila 73. minuta a přesné zakončení Šnídla k tyči - 4:2. O minutu později navíc přišlo další vyloučení v pavlíkovských řadách. Kononets za svůj zákrok na Kučeru uviděl rovnou červenou kartu a hosté šli do devíti. V téže minutě si navíc sudí Strouhal vyslechl nepříliš lichotivé komentáře z úst vedoucího hostí Petra Čecha, který byl také odměněn kartou červené barvy.

 

Zbytek utkání tak logicky patřil Městečku, které přidalo další dvě branky. V 86. minutě zkompletoval hattrick velmi dobře hrající Urban, který technicky uklidil míč plackou přesně k tyči - 5:2. Poslední a zároveň šestý hřebík do pavlíkovské rakve zatloukl Otcovský, který postupoval sám na Jirouška. Na první pokus byl pavlíkovský strážce svatyně úspěšný, z dorážky už ale neměl nárok - 6:2. Hosté se tak nedisciplinovaností připravili o dobrý výsledek na půdě zkušeného domácího týmu, který si došel pro vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Vyjímečně se nám povedl vstup do zápasu a po pár minutách jsme vedli. Pavlíkov otočil dvěma góly, ale nám se naštěstí podařilo hned vyrovnat. Těsně před poločasem se zbytečně nechal vyloučit po druhé žluté kartě Bureš, navíc jsme po jeho faulu kopali penaltu a do kabin jsme šli s jednogólovým náskokem. Do druhého poločasu Pavlíkov změnil brankáře, který se posunul do hry a první polovina druhé půle byla vyrovnaná. Soupeř hrál v oslabení, ale my jsme se nedokázali prosadit. To se nám podařilo až ve druhé polovině druhého poločasu, kdy jsme přidali tři góly a konečný výsledek byl pro soupeře možná až moc krutý. Bylo znát, že Pavlíkovu chyběl brankář a chytali hráči z pole, některé góly tak byly jednodušší. Celkově jsem s naším výkonem spokojený. Soupeř doplatil také na svou nedisciplinovanost.

SK Pavlíkov
Lukáš Polcar, záložník: První polovina zápasu s mužstvem Městečka byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Na konci prvního poločasu jsme po dvou žlutých kartách přišli o jednoho hráče v poli a po pokutovém kopu prohrávali 3:2. Začátek druhého poločasu jsme byli aktivnější a dokázali si vytvořit i nějaké šance na vyrovnání skóre. Bohužel došly síly a po červené kartě další hráč v poli. Natolik zkušený a kvalitní soupeř toho dokázal využít a zápas jednoduše kontroloval. Nedisciplínou a dalšími vlivy jsme dohravali v početní nevýhodě a tak se samozřejmě bodovat nedá.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - V. Prokop [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] (79. M. Klymov [-] ) , V. Zelenka [-] (36. L. Majba [-] ) , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (76. J. Chládek [-] ) , J. Jůna [-] , T. Heger [-]

SK Pavlíkov
M. Benada [-] (76. L. Gebhart [-] ) - D. Řezáč [-] , J. Koc [-] , O. Polcar [-] , V. Kononets [-] , J. Erben [-] , L. Polcar [-] , V. Hornof [-] (69. F. Zaspal [-] ) , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] (46. J. Jiroušek [-] ) , P. Chytrý [-]

ŽK: 58. L. Majba - 43. A. Bureš , 90. J. Koc . ČK: 45. A. Bureš , 74. V. Kononets .
Hráči zápasu: J. Urban .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - KNAP Dominik, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Daniel Štiller
Tip experta: výhra domácích

Zkušené mužstvo, doma jen tak neprohrává.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích