Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice se odlepily ode dna tabulky výhrou v Plasích


Branky


17

Plasy prohrály ve 24. kole s Příkosicemi 1-3. Příkosice tak ukořistily velmi cenné tři body, díky kterým se odlepily z poslední místa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly hostů

Příkosice šly do zápasu z posledního místa a od začátku bylo vidět, že chtějí tuto skutečnost změnit. Hned v 2. minutě využil chyby domácího týmu Krátký a přesným zakončením otevřel skóre utkání. Příkosice přehrávaly soupeře jednoduchou hrou, která spočívala v nakopávání dlouhých balónů. V 7. minutě se objevil v dobré šanci hostující Forejt a zkušeně překonal brankáře soupeře. Od prvních minut se na hřišti hodně bojovalo, což sebou přineslo několik tvrdších soubojů či zákroků a posléze i žluté karty. Plasy se nakonec dočkaly snížení, které ve 38. minutě zařídil Babuška

Příkosice náskok navýšili

Hostující trenér udělal do druhého poločasu jednu změnu. V zápase skončil Šmolík a na místo něj přišel Novák. Hostům opět vyšel úvod poločasu, když se v 52. minutě pěkně trefil Pražák a upravil skóre už na 3-1 pro Příkosice. Domácí tým bojoval, ale ve finální fázi si buď počínal nepřesně nebo jeho útočné pokusy zastavila pozorná obrana soupeře. Ani v druhém poločase si týmy nic nedarovaly a sudí opět musel sáhnout v několika případech pro kartu. Příkosice si už dvougólový náskok udržely a ve 24. kole zvítězily v Plasích 3-1. Hosté se výhrou odpoutali z posledního místa, kde je vystřídaly Radnice. Plasy se nyní drží na deváté pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Soupeři blahopřeju k vítězství, hráli jednoduchý nakopávaný fotbal, který nám dělal problémy. My jsme se sice snažili, ale chybí nám jakýkoli gól, kterým bychom se zvedli. Do konce soutěže chybí dva zápasy a my aspoň v jednom musíme vyhrát.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Od začátku jsme bojovali a podařilo se nám vstřelit dva rychlé góly. Následně soupeř snížil, ale my jsme po přestávce znovu skórovali a do konce zápasu už jsme si utkání pohlídalí, čímž jsme si připsali zasloužené vítězství a velmi důležité tři body.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Netušil [-] , P. Jílek [-] , M. Beránek [-] , J. Lauko [-] , J. Němeček [-] (88. M. Kroupa [-] ) , T. Hloušek [-] , J. Kala [-] , J. Fidler [-] (74. O. Šarlinger [-] ) , D. Koudele [-] , J. Babuška [-] (46. M. Skuhrovec [-] )

TJ Čechie Příkosice
P. Šmolík [-] - M. Vlček [-] (58. O. Kapoun [-] ) , J. Čada [-] (69. P. Komanec [-] ) , P. Gosza [-] , Š. Komanec [-] (69. M. Bajanaru [-] ) , T. Pražák [-] , V. Šmolík [-] (46. J. Novák [-] ) , L. Forejt [-] , J. Pour [-] , R. Krátký [-] , M. Janák [-]

ŽK: 26. T. Hloušek , 35. J. Lauko , 76. D. Koudele , 90. M. Skuhrovec , 90. J. Kala - 10. M. Janák , 41. R. Krátký , 57. M. Vlček , 95. O. Kapoun .
Hráči zápasu: Š. Komanec .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KAISER Daniel - FLESAR Václav, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Aleš Tauchen
Tip experta: remíza

Příkosice musí urvat každý bod, ale Plasy doma nedají nic zadarmo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza