Václav Bystřický: Vždy mě bavilo střílet góly a ne jen odkopávat míče od brány

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal útočník TJ Město Zbiroh, Václav Bystřický. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola! Tentokrát to byla vůbec nejjednoznačnější výhra od začátku sezóny, jelikož jste získal hned 95 % všech hlasů. Čekal jste to?
Dobrý den. Určitě jsem to nečekal, jelikož už jsem byl 3x v sestavě kola a ani jednou nevyhrál. Až teď na počtvrté.
V posledním domácím zápase jste porazili Příkosice 3-1. Jak byste utkání zhodnotil s odstupem času?
Myslím si, že jsme měli celý zápas pod kontrolou, kromě tedy jedné chyby, kdy nám Příkosice daly gól.
Teď už je jisté, že Zbiroh skončí na sedmém místě. Jste v týmu s umístěním spokojení, nebo je zde prostor pro zlepšení do další sezóny?
Jelikož nosím č. 7, tak si myslím, že to není špatné umístění. Samozřejmě cíle byly vyšší a snad na tom budeme příští sezónu lépe.
Vy osobně jste týmu pomohl 16 góly a nyní jste pátým nejlepším střelcem soutěže. Měl jste nějaký předsezónní gólový cíl?
Předsezónní určitě ne, ale v polovině sezóny jsem si určil 20 gólů, které asi nesplním. Nutno dodat, že šance na to samozřejmě byly. (směje se)
Jako útočníka se vás musím zeptat. Je v soutěži nějaký konkrétní obránce nebo tým, proti kterému se vám vždy hraje obtížně?
Konkrétní asi ne. Ale musím uznat, že proti Chrástu jsem si teď na jaře ani neškrtl, což se mi za celou sezónu nestalo. Jestli špatné erupce na slunci? Kdo ví?
Byl jste vždycky ofenzivním hráčem, nebo jste v průběhu své kariéry nastupoval i na jiné pozici?
Jelikož jsem víc fotbalovější, tak určitě ofenzivní - obrana není můj šálek kávy. Vždy mě bavilo střílet góly a ne jen odkopávat míče od brány. (směje se)
V posledním kole se představíte v Plasích, které jste na podzim doma porazili 2-0. Co očekáváte od druhého vzájemného utkání?
Těžko říct. Nám už o nic nejde, takže si budeme hlavně chtít zahrát fotbal a vyzkoušet nové taktické pokyny od trenérů.
Závěrem by mě zajímalo, co rád děláte ve volném čase, pokud zrovna nehrajete fotbal?
Věnuji se především rodině. Mám jednoho staršího syna a druhému bude za chvíli rok, takže mám o zábavu postaráno. P.S.: Děkuji za rozhovor a za mě palec nahoru za ty články, co píšete...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.