Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice se rozešly s Měcholupy smírně


Branky


12

Horažďovice remizovaly s Měcholupy 3-3. Domácí obsadili konečné šesté místo, zatímco hosté sezónu zakončili na čtvrté příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase

Úvodní minuty byly ve znamení aktivity hostujícího celku, Měcholupy si vytvořily jednu vyloženou šanci, při které postupoval hostující útočník sám na brankáře, ale velkou příležitost neproměnil. V 9. minutě jeden z domácích hráčů vystřelil cca z 35 metrů, jeho rána skončila na tyči a balón se poté šťastně odrazil k Bočkovi, který ho už jen uklidil do odkryté brány. Vedení Horažďovic však nemělo dlouhého trvání, v 19. minutě stál na konci pohledné týmové akce Valečka a přesnou střelou srovnal na 1-1. Ve 33. minutě se ale krásnou střelou ze střední vzdálenosti prosadil Boček a vrátil vedení domácímu týmu. O dvě minuty později bylo opět srovnáno, Měcholupy se uvedly další krásnou kombinací, kterou z malého vápna zakončil obránce Novotný. Poté byli hosté jednoznačně lepší. Ve 40. minutě se dostal k odraženému balónu Červený a technickým obstřelem přesně k tyči poprvé poslal Měcholupy do vedení. 

Jůda zajistil Horažďovicím bod

Po přestávce byla hra hodně vyrovnaná. Horažďovice začaly mít postupem času převahu a hrálo se zejména na půlce Měcholup. Aktivitu domácího týmu naplno zužitkoval v 67. minutě Jůda, jenž přesným zakončením vyrovnal na 3-3. V dalších minutách měli hosté několik standardek po sobě, ale ani z jedné nedokázali obranu domácího týmu překonat. Horažďovice remizovaly s Měcholupy v posledním kole 3-3. Domácí zakončili sezónu na šestém místě, zatímco hosté obsadili čtvrtou příčku. 



Ohlasy k zápasu



TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Zápas jsme začali velmi dobře a hned v úvodu jsme mohli jít do vedení, náš hráč ovšem v samostatném úniku na brankáře selhal. Vzápětí domácí vystřelili cca z 35 metrů, balón skončil na tyči a z následné dorážky otevřel skóre domácí útočník. Poté jsme poměrně rychle vyrovnali, ale domácí si krásnou střelou o břevno vzali vedení zpět. Do konce prvního poločasu jsme však nepříznivý vývoj otočili a do kabin se šlo za stavu 3-2 pro nás. Po přestávce byla hra hodně vyrovnaná, Horažďovice byly postupem času o něco lepší a ve 20 minutové pasáži, kdy se hrálo hlavně na naší půlce, dokázaly vyrovnat. V závěru zápasu jsme měli několik standardních situací po sobě, ale další gól už jsme bohužel nevstřelili. Vzhledem k průběhu utkání je výsledná remíza pro oba týmy zasloužená.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Boček [-] , A. Rojt [-] , J. Reindl [-] , P. Klečka [-] (46. J. Pavlík [-] ) , J. Karásek [-] (90. Š. Urban [-] ) , O. Šabek [-] (46. F. Marc [-] ) , T. Jůda [-] , A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] , M. Šašek [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , D. Bálek [-] , O. Červený [-] , V. Kaas [-] , D. Novák [-] (82. K. Kovařík [-] ) , J. Duchek [-] (38. D. Bálek [-] ) , O. Novotný [-] , J. Kadlec ml. [-] , J. Valečka [-] , P. Javorský [-]

ŽK: 55. F. Marc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - KRAUS Jan, HOŠEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Sebastián Ryba
Tip experta: výhra domácích

Věřím spoluhráčům z dorostu z Horažďovic, který máme spojený, i když to nebudou mít lehké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích