J. Brabec 9.
T. Linhart 72. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrádek vyhrál potřetí za sebou


Branky


9. J. Brabec , 72. T. Linhart (p.)
16

Hrádek zvítězil v 16. kole na domácím hřišti 2-0 nad Pačejovem. Nepříliš pohledné utkání na těžkém terénu otevřel brankou v 9. minutě Brabec, po změně stran přidal druhý gól z pokutového kopu Linhart. Hosté mohli zápas zdramatizovat v 88. minutě, ale šanci v podobě penalty nevyužili, a tak si domácí dokráčeli pro třetí vítězství za sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól domácích

Utkání od začátku velmi komplikoval těžký terén, který hráčům neumožňoval přesnou kombinaci. Domácí fotbalisté byli více na balónu a hosté se spíše bránili, zároveň spoléhali na protiútoky. V 9. minutě jeden z domácích hráčů nastřelil břevno, balón se od něj odrazil přesně do míst, kde stál Brabec a ten už míč jen doklepl do brány. Hrádek po vstřeleném gólu vypadl ze zápasu a víceméně se přizpůsobil hře Pačejova. Diváci tak byli ochuzeni o pěkné fotbalové momenty a na hřišti se hlavně bojovalo. Pačejov mohl vstřelit vyrovnávající branku po standardní situaci, kdy se jeden z hráčů dostal k dorážce, velkou šanci ovšem neproměnil. 

Pojistku přidal z penalty Linhart

Do druhé půlky poslal domácí trenér Mareš dva náhradníky. V zápase skončili F. Mareš a Fremund a místo nich přišli S. Ryba a Hanula. Hře to ale moc nepomohlo a po přestávce opět oba týmy zejména nakopávaly dlouhé balóny. V 72. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí okamžitě pískl penaltu. Té se ujal Linhart a bez problému ji proměnil. V 88. minutě si Hrádek zápas trochu zkomplikoval, jelikož po faulu domácího hráče dostal pokutový kop pro změnu Pačejov. Obrovskou příležitost ke snížení ovšem hosté nevyužili, nejdříve trefili tyč a z dorážky ještě břevno. Hrádek si už dvougólový náskok udržel a vyhrál i ve třetím zápase na jaře. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Dnešní utkání nebylo z naší strany pohledné, prvních 15 minut jsme hráli poměrně dobře, ale po úvodní brance jsme se zbytečně přizpůsobili hře soupeře a začali jsme nakopávat balóny. Hosté zahrozili z několika protiútoků a standardních situací, ale vyrovnávající branku nevstřelili. Nám se poté podařilo přidat druhý gól z penalty, ale ke konci zápasu jsme si opět situaci zkomplikovali, když dostal soupeř rovněž výhodu pokutového kopu. Tu naštěstí nevyužil a my jsme si dvoubrankový náskok už pohlídali.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
T. Šoural [-] - F. Mareš [-] (55. S. Ryba [-] ) , L. Šoural [-] (85. A. Němec [-] ) , Š. Gajdečka [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] (85. F. Prokopius [-] ) , J. Kutil [-] (77. M. Jiřina [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , V. Skála [-] , Š. Fremund [-] (55. D. Hanula [-] )

TJ Sokol Pačejov
L. Šmrha [-] - V. Panuška [-] , M. Klásek [-] , J. Klásek [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , T. Bláha [-] , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , M. Kubáň [-]

ŽK: 75. V. Ryba , 87. J. Brabec , 89. T. Linhart , 89. Š. Gajdečka , 90. D. Hanula .
Hráči zápasu: A. Štěpán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDA Miroslav - BERNARD Filip, HORSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Kadlec ml.
Tip experta: výhra domácích

Hrádek bude chtít určitě zasáhnout do bojů o postup.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích