M. Marek 54. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 18:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Měcholupy udělily Klatovům lekci z produktivity a o bod vedou soutěž před Dobřany


Branky


54. M. Marek (p.) - 7. D. Bálek , 33. P. Javorský , 46. P. Javorský , 75. S. Bečka
13

V zápase na umělé trávě měli optickou převahu domácí, kteří více drželi balón, ale ve finální fázi jim chyběla potřebná kvalita. Hosté dokázali využít své šance a po brankách Bálka a Javorského šli do šaten za dvougólového vedení. Po přestávce Měcholupy vstřelily další dvě branky a nakonec si došly pro jednoznačné vítězství. Hosté vedou v současné chvíli soutěž o bod před druhými Dobřany, Klatovy jsou deváté.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hostů

V 7. minutě se hostující Bečka prezentoval dlouhým autem do pokutového území, domácí obrana zapomněla na Bálka, který v ideální pozici šanci využil a otevřel skóre utkání. V dalších minutách měli více ze hry domácí, kteří si vyměňovali přesné přihrávky a dobře kombinovali, defenziva Měcholup ale byla skálopevná a soupeři nedovolila dostat se do vyložených šancí. Ve 33. minutě hosté udeřili podruhé, zcela volný Javorský se dostal k hlavičce v malém vápně a zvýšil na 2-0. Produktivní hosté šli tedy do kabin za dvougólového vedení. 

Měcholupy si zápas pohlídaly

Druhý poločas odstartoval opět gól hlavou a znovu u toho byl Javorský, jenž ve 46. minutě vsítil svou druhou branku. Klatovy tentokrát odpověděly, v 54. minutě jeden z hostujících hráčů zbytečně fauloval Vacka v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. K té se postavil Marek a přesnou střelou nedal brankáři šanci. V následujících minutách se domácí snažili o další gól, obranná řada hostů však fungovala velmi dobře a zdramatizování zápasu nepřipustila. Naopak, v 75. minutě dostal Bečka chytrou přihrávku mezi beky a šikovně prostrčil míč vedle gólmana, čímž zvýšil na konečných 4-1. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Zápas pro nás už tak trochu klasicky nezačal dobře, v 7. minutě jsme po našem nedůrazném bránění prohrávali 0-1. Gól připomínal trefu Krejčího proti Polsku, dlouhý aut do vápna, který spadl hostům přímo na hlavu. Snažili jsme se hrát kombinační fotbal a překonat tak pevný blok hostujících, ale nedařilo se, buď došlo ke ztrátě a brejku, nebo nás hosté zastavili někdy až za hranicí fotbalových pravidel. Ve 33. minutě jsme opět inkasovali, hostující hráč hlavičkoval ve vápně nikým nehlídaný. Ve druhém poločase padl již třetí gól hlavou, Měcholupy tak ve 46. minutě šly do vedení 3:0. Následovala poměrně delší doba kombinace z naší strany, to vyústilo v pokutový kop, pro který si došel Adam Vacek a následně ho bezpečně proměnil Michal Marek. Po našem gólu už se nic extra nestalo, snažili jsme se zvrátit nepříznivý výsledek, ale hosté dobře bránili a díky naší otevřené obraně dokázali upravit skóre v 75. minutě na konečných 4:1.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Klatovy byly po celý zápas určitě více na míči, ale jejich útočná snaha končila na naší šestnáctce. My jsme naopak dokázali využít standardní situace a měli jsme výborný start do obou poločasů, což nám ve výsledku přineslo vítězství a tři body.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
T. Novák [-] - S. Weber [-] , J. Fiala [-] , L. Urs [-] , A. Vacek [-] , M. Marek [-] , T. Partyngl [-] , B. Valeš [-] , Z. Kotáb [-] , M. Barborka [-] , T. Daněk [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , D. Bálek [-] , P. Javorský [-] (87. K. Kovařík [-] ) , O. Červený [-] (75. D. Voves [-] ) , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] (75. J. Valečka [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , F. Zelenka [-] , K. Veselka [-] , V. Čížek [-] (56. O. Novotný [-] )

ŽK: 24. B. Valeš , 31. J. Fiala , 34. T. Novák - 40. P. Javorský , 58. J. Kadlec ml. , 65. J. Kovařík , 90. D. Bálek .
Hráči zápasu: P. Javorský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stach Vladislav - BERNARD Filip, TYKAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že zápas bude vyrovnanější, než by se podle tabulky mohl zdát. Ale přesto hosté na umělce nakonec získají všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů