1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid se Stříbrem urval důležitý bod


Branky


20

Brankou v prvním poločase vedl Baník Stříbro 0:1, to se radoval Jiří Kolena. Ale Rapid v tomto utkání musel získat alespoň bod pro jistotu vyhnutí se baráži. Holýšov měl totiž lepší vzájemné zápasy a v případě jeho nedělní výhry, která nakonec dopadla, by šel před plzeňského soupeře. Rapid vědom si této skutečnosti nakonec zápas srovnal čtvrt hodiny před koncem brankou Romana Kleknera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, asistent trenéra: Při cestě na Rapid jsme sledovali průběh utkání v Tlumačově a i přes velké šance Černic skončilo utkání remízou a my tím mohli tak trochu slavit už při příjezdu na utkání z domácím Rapidem. K zápasu i tak jsme nastoupili soustředěně a po vyrovnané první půli jsme se dostali i do jednobrankového vedení. Rapid druhý poločas musel trošku přidat, proto taky kopali během druhého poločasu asi deset rohových kopů a nakonec po jednom z nich přišlo jejich šťastné vyrovnání, kdy míč letící vzduchem asi přešel brankovou čáru. Ve druhém poločase nám běhalo po hřišti v jednu chvíli sedm dorostenců, i s vidinou, že jsme již zkušenější, či lehce zraněné hráče pošetřili na barážové utkání. Domácímu Rapidu gratulujeme k záchraně, určitě si ji zaslouží s tím týmem co mají trenéři k dispozici. A náš tým Baníku, který patří k nejmladším týmům v kraji, čeká baráž, kde věřím, že prodáme i nabité zkušenosti z této těžké sezóny a proti nevyzpytatelnému soupeři z Kralovic se porveme o účast mezi krajskou smetánkou. Jinak hřiště na Rapidu bylo v perfektním stavu, parádně připraveno na utkání... Je vidět, že jsou tam ti správní lidé, co se o to starají s láskou.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - Š. Fikrle [-] , P. Jílek [-] , M. Černický [-] (42. M. Čupalka [-] ) , M. Bezukh [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] (46. T. Křen [-] ) , R. Klekner [-] , M. Jandík [-] (46. Š. Fikrle [-] ) , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-]

TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - D. Čížek [-] , J. Pospíchal [-] , R. Hřebík [-] , P. Demjan [-] (59. D. Donate [-] ) , M. Hodek [-] , Z. Pašek [-] , J. Kolena [-] , O. Pavlas [-] (46. M. Haas [-] ) , M. Vyšín [-] (59. A. Ferdinandy [-] ) , M. Vyšín [-] (46. P. Kasl [-] )

ŽK: 44. M. Vyšín , 83. P. Kasl .
Hráči zápasu: R. Klekner .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - RUBÁŠ Jakub, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích