0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláha držel Lhotu nad vodou. Stříbro ani v početní výhodě nevstřelilo branku


Branky


18

Stříbro se dere za každým bodem v záchraně soutěže a po velmi dobrém výkonu s Radnicemi chtěli domácí fotbalisté tento výkon přetavit i ve tři body. Ale i Lhota nakonec byla nad jejich síly, i když na ní získalo Stříbro alespoň bod. Nebo za tím bylo opět něco jiného?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červené oslabení Lhoty

Bylo! A to zejména branková konstrukce, která opět nehrála ve prospěch stříbrských. Už v 10. minutě se o tom přesvědčil Kasl, před nímž nejdříve špatně vyřešil nadějnou příležitost v tutovce Pašek, aby následně Kasl nastřelil břevno. A domácí fanoušci opět začali hovořit o smůle jako z minulého týdne, kdy domácí nastřelili 3 tyče během první půle. Stříbrský hráč měl ještě jednu možnost, ale ani zde po centru z první nezamířil přesně. Hosté si později několikrát nebezpečně zahrávali při hře s brankářem, což se jin nemuselo vyplatit, ale domácí jejich nebezpečné zpětné přihrávky s těžkým zpracováním netrestali.

 

Lhota se směrem dopředu trápila a Stříbro mohlo udeřit, ale náběh za obranu Kasl otřel opět jen o břevno. Až ve 32. minutě se nabízela šance pro hosty, jenže Křížek byl v zakončení pomalý a míč mu byl v dobré pozici uzmut. Kasl do třetice ve 37. minutě, tentokrát netrefil břevno, ale nedokázal před Bláhou zkrotit míč do koncovky. Na druhé straně se hosté dostali ke své první střele, ale po centru zprava míři Vlček pouze do brankářovo náruče. A z nákopu bylo pro Lhotu zle... Opět u toho byl Kasl, který se dostával za posledního Václava Sudu a ten už moc možností neměl, tak zatáhl za ruční brzdu. Sudí Duda neměl jinou možnost a lhotecký stoper musel ze hřiště. Pavlas z následné standardky namířil pouze do Bláhovy náruče. Početní výhodu mohlo Stříbro využít na samém konci poločasu. Po dlouhém autu dostal sklepnuto Pavlas a zblízka mířil do odkryté brány, ale Bláha byl rychlým zákrokem proti.

 

Nevyšla ani penalta

50. minuta a druhý závažný faul od bratrů Sudových. Tentokrát Donateho skopl ve vápně Pavel Suda a rozhodčí Duda nařídil pokutový kop. K jeho rozehrávce se postavil Radoslav Dyk, ale na Václava Bláhu tentokrát nikdo neměl. Lhotecký brankář jeho střelu vystihl a poradil i s následnou dorážkou Marka Vyšína. Bláha se vyznamenal i o 4 minuty později, proti střele Pavlase a na domácích bylo pomalu vidět, že ztrácejí naději...

 

Velkou šanci měl po rohovém kopu v 68. minutě Bůžek, ale po skluzu mířil pouze vedle. A když Pavlas v poslední desetiminutovce mířil hlavou nad, bylo jasné, že Stříbro ani po nabídnutých šancích tři body nezíská. Bláha pak ke konci zkušeně držel čas a i přesto, že si v závěru za taktickou hru vykoledoval žlutou kartu, zcela právem si řekl o místo v sestavě kola. Vlček ještě mohl v 90. minutě dát velký trest pro domácí, ale naštěstí pro Baník mířil těsně vedle.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, trenér: Hodnocení utkání je jednoduché a už dobře srhnuté v článku. Snaha, bojovnost, chuť vyhrát v našem týmu určitě je, myslím, že i herně tým roste zápas od zápasu. V některých částech zápasů soupeře přehráváme, hráči jsou aktivní při bránění, při napadání soupeře, všechno je občas úplně správně. Co nás ovšem zlobí, a to asi celé jaro je finále... a to hlavně to gólové. Opět jsme si vytvořili spoustu gólových příležitostí, hlavně tedy v poločase prvním a je opravdu už k zamyšlení, jestli opravdu nějaká ta smůla nad námi nevisí. Druhý poločas nám byla nabídnuta i penalta... i ta bohužel skončila v rukou brankáře. A jak minuty přibývaly, tak i naše útoky končily tím dále od branky soupeře, proto ani závěrečný tlak nebyl takový a nakonec vše mohlo skončit neštěstím pro nás po nebezpečné střele soupeře.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Soupeř měl snad devět tutovek... Břevna, dorážky, centry na zadní tyč, penalta. Nad Stříbrem asi vážně někdo stojí a nepřeje mu, protože to co kluci nedali, bylo až strašidelné. Úplně lituji trenéra Pleška, ten musí být na prášky. Stříbro má mladé běhavé mužstvo, rychlé běhavé, důrazné a pokud spolu vydrží i v případě pádu nebo udržení, sehrají se a hlavně se uklidní v koncovce, budou někde jinde. Podržel nás sice velmi dobrými zákroky Bláha, ale víceméně domácí nezískali tři body pro svou zbrklost při střelách. My jsme se asi blbě vyspali, dlouho jsme hráli v oslabení a neměli tak směrem dopředu téměř nic. Hrozivým trestem by bylo vstřelení gólu v posledních minutách zápasu, ale Vlček mířil naštěstí pro domácí vedle.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - D. Kasl [-] (50. T. Bůžek [-] ) , M. Hodek [-] , Z. Pašek [-] , J. Kolena [-] , R. Dyk [-] , D. Donate [-] (64. V. Gontkovič [-] ) , J. Pospíchal [-] , O. Pavlas [-] , M. Vyšín [-] , M. Vyšín [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - L. Výškrabka [-] (46. J. Jaroušek [-] ) , V. Suda [-] , P. Suda [-] , V. Sulek [-] - M. Kotrch [-] , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] , L. Nejdl [-] - J. Eliášek [-] (86. J. Adlt [-] ) , D. Křížek [-] (90. J. Humeník [-] )

ŽK: 36. M. Vyšín , 62. J. Pospíchal - 56. J. Eliášek , 74. V. Sulek , 91. L. Výškrabka . ČK: 38. V. Suda .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: DUDA Miroslav - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů