2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 14:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuku zařídil výhru Tonda Viktora


Branky


19

Pouťový zápas se odehrál v Nepomuku. Ne však ve fotbalovém slangu řečeno, ale proto, že v Nepomuku se právě ten den konala pravidelná pouťová zábava, se kterou je spojen i předchozí fotbalový zápas místního klubu. A domácí šli na zábavu dobře naladění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 3. minutě se mohla stovka přítomných diváků radovat z gólu Jakuba Chalupného. K tomu se dostal míč po rychlé akci na pár doteků a nepomucký hráč pak už neměl problém se zakončením. To samé by se dalo říci na druhé straně o Martinu Švehlovi, kterému to tam po šesti měsících konečně padlo a ve 12. minutě bylo srovnáno. Zápas se jinak v bojovném duchu odehrával spíše mezi šestnáctkami, s občasnými pokusy o ohročení jedné či druhé branky. Ve větší herní pohodě hráli ale domácí, kteří si i nakonec urvali všechny tři body pro sebe. Necelou čtvrthodinku před koncem se do centrovaného míče položil Antonín Viktora a rozjadostnil tak svůj tým spolu s přihlížejícím publikem. Za zmínku stojí ale také červená karta v posledních momentech zápasu za nebezpečný skluz Jakuba Šroubka do unikajícího soupeře, který spustil drobnou šarvátku. Lhotecký obránce tak svému týmu v nabitém programu moc nepomůže.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Brzy jsme vedli po dobré akci na jeden dva doteky. Poté jsme po neproměněné tutovce inkasovali, ale naštěstí nám pak Tonda Viktora vystřelil výhru parádním volejem. Jinak Lhota taky hrála dobře. Až na konci zápasu tady byla drobná strkanice po jednom ostřejším faulu, po kterém šel hostující hráč rovnou do šaten asi minutu před koncem. Jinak dobrý fotbal.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Středeční dohrávka byla výborná, hrálo se tak jak jsme chtěli a přál jsem si, aby to vypadalo podobně i v Nepomuku... I když vím, že Nepomuk je úplně jiný soupeř, který hraje jiný fotbal, více jednodušší a důraznější, tak jsme bohužel nehráli podle představ. Domácí se rychle ujali vedení, my brzy srovnali a pak se fotbal odehrával většinou mezi vápny, po pár střelách na obou stranách. Tedy domácí jich měli o trochu více. Nakonec pečetil výhru Nepomuku parádním volejem Viktora. Škoda závěru, kdy se nechal Šroubek vykartovat a pak tam byla zbytečná strkanice. Každopádně musím uznat, že to nebezpečný skluz byl a Kuba tam byl pozdě. V úterý nás čeká Tachov a těžký los pokračuje následně Stříbrem, který víme, že bude nepříjemný. Snad do konce sezóny ještě nějaké body uděláme, protože ten spodek se nebezpečně blíží a s ohledem na divizi a různé spekulace v soutěži, se může stát, že do sestupových vod bude namočeno více klubů, než by se před sezónou čekalo.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (56. M. Šafanda [-] ) , M. Kašpar [-] (80. L. Sládek [-] ) , J. Kalabza [-] , J. Vosyka [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] (87. M. Baran [-] ) , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] , P. Panc [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - V. Sulek [-] (66. D. Fikerle [-] ) , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , L. Nejdl [-] - M. Kotrch [-] (80. M. Šindelka [-] ) , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] , Z. Černý [-] (18. J. Jaroušek [-] ) - M. Švehla [-] , D. Křížek [-] (80. J. Eliášek [-] )

ŽK: 75. J. Chalupný , 90. P. Panc - 32. P. Suda , 75. A. Vlček , 90. V. Sulek . ČK: 90. J. Šroubek .
Hráči zápasu: A. Viktora .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Bureš Jiří - PAUR Roman, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích